_SpeCial_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bu son 2 haftada diezde acayip şeyler dönuyor cz de 2 saat kowaladıgım adamlar combo yapıyor + sheller + yanan bıcaklar v.b. şeyler bulmuşlar artık onlar beni 2 saat kowalıo +8 itemler piyasada aşırı çogalmaya başladı bu işte bişiy war ama anlamadım..GM ler KE le ugraşırken serverları sallamıyorlar artık bir ton hile dönüüyor..1472 atagım war cz de adam kesemez oldum..+8 itemler sayılı wardı adını duymadıgım adamlarda sheller +8 bıcaklar v.b. war.diez ares gibi olcak az kaldı..en temiz server diez di artık oda kalmadı..son çare KE yi beklemek duyumlarıma göre 22 sinde gelcekmiş.. name: O===)::::SpeCial::::> server:diez (human) clan:LasombrA (grade 2 pelerin yok clan bugda lol ) class:asasin (chasar) lvl: 61 np:53xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 devile ve morax ın constablelıklarını kaldırdılar onun için kontrol eden olmuyo. 1 gm var diezde oda edit yapıp illegal item satıyo. onun dışında birşey yok.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Oh oh...[signature][hline][/b] Lonely, 10 Ağustos 2005 04:23 tarihinde demiş ki: istediğiniz yemek olsun. ayıp ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Diez bera ya döncek Scroll (1500+) 12m di.[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : LasombrA LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar