Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sivilce için en işe yarar sabun/yüz yıkama jeli

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
pekçok marka kullandım. clean&clean, neutrigina (böylemiydi bilmiyorum) vb. tanıdıklarımda kanebo, ja lafartak (bu tarz fransız markaydı) kullandı. kanebo ve ja lafartak (ismi kesin yanlış oldu) gibi markaların çok iyi olduklarını söylediler. onlara başlamayı düşünüyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aslında bi çok krem var ama ergenlik döneminde kullanmak kâr etmiyor. Bi çok kişiye danıştım 19 20 yaşında çıkan sivilcelerin gayet normal olduğunu, 22 23 yaşından sonra kendiliğinden geçtiğini söyledi. Bence kendimize sıkıntı yaratmamalıyız.
Bende çok az var ve eczaneden aldığım Akneloks adlı antibiyotiki kullanıyorum. Jeldir kendisi. Oldukça iyi bir jel. Özellikle yeni çıkan sivilceleri anında kurutuyor. Bunun yanında nitrocina'nın turuncu bir clear&wash gibi bir adı olan turuncu renk yüz temizleme sabunu + nitrocina'nın leke giderici kremini kullanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hardter, 11 Ağustos 2005 23:01 tarihinde demiş ki:
valla arkadasım bendede vardı bı aralar cok deıldı ama yınede sıkılıordum 1-sıkıntıdan oluyor 2-masturbasyon yapmıyacaksın cok yaparsan cok cıkar yani ilaç fılan kulanmıstım zamanında bısey olmadı artık azaldı

ya şöyle şeylere inanmayın lutfen yalvarıyorum ya bu geyik efsane oldu ya..bakın ben direk doktora sorduk yok öyle bişey dedi....Lutfen sivilceli arkadaslarınıza da "sen çok çekiyosun galiba hayvan biraz az çek" gibi salak salak şeyler söylemeyin...
burdada maaşallah herkes doktor.ben yıllarca doktorlarda süründüm en iyisi doktor tavsiyesi kendi başınıza bişi yapmayın.Ayrıca cildinizde sivilce lekeleri kaldıysa cok uzulmeyin lazerle falan artık tedavisi var.bana doktorun anlattığı sivilcenin en buyuk etkeni STRES siz istediğiniz kadar onu bunu yemeyin ilaç sürün ama stres varsa elbet çıkacaktır.

ayrıca sunu eklemek istiyorum artık uzmanlar "sivilcenin beslenmeyle alakasız" oldugunu soyluyorlar.yani cips falan yiyince sivilce çıkar olayı yalan diyorlar.Amaaaa mesela ben yiyince çıkıo :) yani herkestede boyledir :) yani bu olayı anlamadım..
ama harbi ÇİKOLATA sivilce yapmaz hatta daha bile iyi gelir ama oyle binbir katkılı çikolata gofret falan değil KALİTELİ ÇİKOLATA dan bahsediyorum..

yani sonuc olarak "masturbasyonun sivilceyle yakından uzaktan alakası yok ve sen istediğin kadar onu bunu yeme stres varsa sşvşlcede var ozellikle öss zamanı zaten üniden sonra geçmeye başlar cok takmamak lazım desemde sivilce pek hoş gorunmediği için sorun yaratacak bişidir siz yinede takmamaya çalışın ayrıca spor da iyi etki yapar."[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Sosyal ağlarda paylaş

Asit tedavisi dedim ama saka yaptigim sanildi galiba. :)
Simdi efenim, Glikolik asit, TCA, fenol gibi asitli solüsyonların deriyi soyucu ve gerici etkisinden yararlanılmaktadır. Yukarıda belirtilen kimyasal peeling solüsyonlarının akneyi deriden atmasi ve akne izlerinin tedavisindeki rolleri içerdikleri asidite oranlarına göre değişkenlik göstermektedir. Genelde profesyonel cilt bakim merkezlerinde yaptirilmasi ilerde problemlerle karsilasilma riskini %99 dusurur. Asidin kullanim miktari ve ciltte kalma suresi cok onemlidir. Gereginden fazla surulmesi veya gereginden fazla ciltte kalmasi ciltte leke olusumunu tetikler.
Asit tedavisinin en onemli kurali ise tedavi sonrası hastaların kesinlikle güneş ışınlarından korunmalaridir. Bu nedenle bu tip tedavilerin, özellikle yaz aylarında yapılması sakıncalıdır.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece sabunla yıkıyorumda sabun saçları yapış yapış ediyo diye saç diplerini yıkıyamıyorum, şampuan da sivilceyi heralde önlemiyo bilemiyorum alnım sivilce dolu.Losyon filan denemedimde denemek istiyorum.

Bide yüzü kurutmuycak bi sabun arıyorum.

Sivilce temizlemek için losyon(veya krem yada jel) ve yüzü kurutmuycak bi sabun markası söyliyebilirmisiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

benzamycin galba adı unuttum onu kullanıyorum bende ama onu sürmeden önce cleocin T diye bişey sürüyorum önce sivilcelere.
birde şimdi denize falan girdiğim için çıkmıyo pek sivilce o yüzden yaklaşık 3 aydır falan kullanmıyorum benzamycin. en güzel ilaç deniz ya.[signature][hline]siyah, ama buz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...