Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

merhabalar

muzcu

Öne çıkan mesajlar

ben aslında 1 yıl önce giridm forumlara :) ama amacım sadece wow'un ne zaman türkiye geleceği ve oyun gelmeden önemli bilgileri elde etmekti. hem paticikin uo serverında da oynamıştık 1-2 sene önce. Şubat ayında wowu alınca gene buraya gelip örendik önemli bilgileri felan. nisanda da gerçek servera geçtik tabi 1 yıl önce wowu kaçak indirme ve şubat ayında da kaçak server muhabbetlerine de katıldık bu forumda ama o konular kapatıldı, iyi de oldu.

Herneyse gerçek servera geçtiğimden beri buraya sık sık giriyorum. 60 oldukdan sonra da artık oyuna girecek vaktim olmuyor pek ben de arada ders çalışırken yanda paticik açık duruyor sürekli refresh yapıp takip ediyorum ve mutluyum yani çok güzel bir forum. uo da oynarken pek hoşlaşmıyorduk patiden ama içine girince çok da hoşuma gitti. saolun varolun gerçekden kaliteli forum bulmak çok zor. ne forumlar var geyik çevirmeyi de geçmişler mage forumu altında mage dışında herkes arasında muhabbet ediyor hehe. böle ayrımcılık falan var ama burda olabileceğini sansamda hiç rastlamadım her neyse herkese merhaba. ben de burdayım artık :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...