Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Bloodthirst Hakkında

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Eski warrior'um 31 arms / 20 fury'ydi. Çok memnundum, şimdi yeni karakterimi warrior yapınca biraz değişiklik olsun diye dual wield / fury gitmek istedim, sırf zevkine. Zevkli de oldu. Ama şimdi bu yeni bloodthirst takıldı aklıma. Rezalet bir şey gibi gözüküyor.

"Instantly attack the target causing damage equal to 40% of your attack power. In addition, the next 5 successful melee attacks will restore 10 health. This effect lasts 8 sec."

Aslında fikir güzel. Bildiğiniz gibi mortal strike silahın damage aralığına bakıyor, yani yavaş bir silahla çok etkili oluyor. Bloodthirst ise mortal strike gibi bir instant vuruş, yine mortal strike gibi 30 rage istiyor; ama... güzel tarafı silahın damage aralığına değil de sizin attack power'ınıza bakması. Ne yazik ki işin diğer tarafına bakınca: %40 attack power dediğin nedir ki?

Bir çok level 60 warrior arkadaşa sordum. Aşağı yukarı hepsinin a. power'ları 700-800 arası değişiyor. Hadi diyelim biz attack power veren item vs yüklendik yada biz überiz ve 1000 attack power yaptık. 5 vuruştan 2'si de zaten genelde ıskalıyor, biz iyimser bakalım sadece biri ıskaladı diyelim. Noldu? 30 rage harcıyoruz, 400 damage gibi komik bir şey vurup 40 hp heal oluyoruz. Ve bu en iyi ihtimalle.

Ayrıca bloodthirst almak için arms'daki bir çok güzel özellikten de feragat ediyoruz. Cidden bu kadar mı rezil bu bloodthirst, yoksa gözümden kaçan bir şey mi var?

Karakterim level 38 şu anda. Elimdeki silahlar level'ıma göre gayet iyi, dual wield ile pvp'de de iyi iş yapıyorum; ama level 40 geldiğinde ne mortal strike alabileceğim ne de bloodthirst. Çünkü ilk 12 talent'imle tactical mastery ve overpower açtım. Şimdi fury'de 17 talent'im var. Bloodthirst gibi rezil bir skill'i açmak için mortal strike'ı level 40'da almaktan vazgeçip 14 level boyunca bu ezik fury talent'leriyle mi dolaşağım? Hayııır. En kısa zamanda elime yine yavaş güzel bir silah bulup arms'a döneceğim.

Fury'ye göya buff yapmışlar, olmaz olsun böyle buff. Yine illa mortal strike almaya mecbur ediyorlar adamı.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 38 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion

[Bu mesaj Mirage tarafından 11 Ağustos 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

repec yap full arms git sonra yavaş yavaş fury vermeye başla . Şu an geçerli tek build o pvpde .[signature][hline]WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)

29 haziran 18.** Murtaza demişki :
" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ben pvp'den çok tank olmayı sevdiğim için hazırladım bile talentlerimi:

Arms Talents - 31 points
Deflection rank 5/5
Improved Rend rank 3/3
Tactical Mastery rank 5/5
Improved Overpower rank 2/2
Anger Management rank 1/1
Deep Wounds rank 3/3
Impale rank 2/2
Axe Specialization rank 5/5
Sweeping Strikes rank 1/1
Improved Hamstring rank 3/3
Mortal Strike rank 1/1

Fury Talents - 5 points
Cruelty rank 5/5

Protection Talents - 15 points
Shield Specialization rank 5/5
Improved Bloodrage rank 2/2
Iron Will rank 5/5
Last Stand rank 1/1
Improved Shield Block rank 1/3
Defiance rank 1/5

Dediğim gibi eski karakterimle arms / fury gitmiştim. Fury'de 20 puan vererek alabileceğiniz işe yarayan iki şey var: Enrage ve Piercing Howl. Enrage ben bırakmadan hemen önce nerf'lenmişti. Daha doğrusu nerf değil de, süresi kısaltıldı ama yapabileceğiniz vuruş sayısı arttırıldı. Böylelikle dual wield ya da hızlı silah için iyi oldu. Yavaş silahlarla sadece 3 vuruş için falan geçerli oluyor artık. Piercing howl alamayacağıma üzülüyorum ama, gerçekten işe yarıyordu.

Ama protection'la da Iron Will'e 5 puan vererek toplam %40 stun / charm resisti alacağım orc özellikleriyle birleşince. Bunu da fury'ye tercih ediyorum açıkcası. Ayrıca last stand 1v1 de ve acil durumlarda çok işinize yarayabiliyor, her ne kadar 10 dk cooldown'ı sevmesem de. Improved shield block ve shield spec ise tank olmayı sevdiğimden dolayı benim hoşuma gidiyor pvp için boş tabii. Neyse ben memnunum şu talentlerden. Belki ufak tefek değişiklikler yapabilirim ama temeli böyle olacak.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu cidden şaka gibi. Dual wield ile çok üretildiği doğru, ama bunu damage'a çeviremedikten sonra üretsen ne olur ki. Ayrıca güzel bir two handed ile de aşağı yukarı aynı rage üretiliyor. Öyle çok da fazla değil üretilen rage (5/5 Unbridled Wrath'a rağmen). Deneyen var mı? Belki diyorum, acaba gözümden kaçan güzel bir yanı olabilir mi?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Malesef yok, Mirage. Ben 2-hander fury idim, bu saçma sapan abilityi duyunca protection oldum. Sonra nasıl olsa yeni açılan serverlara geçicem diye dual wielder oldum. Dual wielderlar için bile oldukça güçsüz bir ability. Bence boost adı altında nerf getirdiler.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm evet 4 rank varmış. Vuruş başına aldığımız hp 10 ile 20 arası değişiyormuş (son rank'te 20). Yine de çok kötü. Yine iyimser bakarsak: 30 rage ile 400 dmg vurup 80 hp alacaksınız. Mortal strike ile verdiğiniz hasarın yanında komik. :horace:[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

adamı gordun charge+ms+ww kacarsa berserker stance intercept olay budur..ve bence warrior a bi + gelmedi herkes bilir ki onemli olan kısa surede cok dmg yapmak bloodthirst un eski hali bile daha iiydi bence fury gittiniz rage iniz 90 dan asagi inmedi saglam vurusunuz olmadan ne yapacaksınız ki?heroic strike la adam oldurulmez ki?kısacası bliz yine yapacagını yaptı buff yaptık diye sacma sapan bisiler yapıp warrior ları kenara attılar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...