Percy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 arkadaşlar öncelikler herkese selamlar ben bu statics le ilgili bi şeyi yapamadım ben bir itemi static yapıcam ama diğer gm ler ona dokunamayacak yani onun yerini değiştiremeyecek onun adını değiştiremeyecek onu silemeyecek bunu nasıl yaparım??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Percy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bi allahın kulu cvp vermiyecek mi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kimseyi plevel 3'un uzerine cikartmazsin olur biter. :)[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 pek gecerli bir yontem değil ama On=@PickUp_Ground sysmessage Iih bunu kaldirma bak sabit bu. return 1 seklinde engellersin ama işini bilen kaldırır :-)[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 tcpip tek o yolla yaparsan tabi kaldırır :) birçok yolu var bounce 'da yapmasını engellerseniz dahada kısıtlanır.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 .xbounce yi nasıl kısıtlarsın ki?[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ya yetki istetirsin yada targon item dediği zatan attr check ettirirsin static ise return 1 dersin olur biter.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 targon item yapamazsın o komuta. plevel tabi ben scriptsel engel den bahsediyosun sandım.[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ben o komuta targon item demedimki zaten. ben bir event ile targon item ekleriz dedim olur biter yoksa adam ne zaman hedef alacak o dağları taşları. ilahi tcpip[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Percy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yani şimdi ben bunu yapamıyacakmıyım ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar