Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 çok güzel geçti gerçekten,korn,limp bizkit,avril,snoop dog falan metallica şarkıları söyledi.metallica'da oradaydı.en güzel performans korn'dan geldi bence korn one'i söyledi.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 avril de fuel u soylemis galiba ehe ilginc olmalı :) izlemek gerek ne zaman tekrarı[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 tekrarını bilmiyorum gerçekten.ama çok komik söyledi avril fuel'i:)[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 arkadaş izlemiş, avril lavigne den nefret eder kendisi ama beklenmedik şekilde güzel söylediler dedi. bende izlemek istiyorum tekrarının ne zaman olduğundan haberi olan bi arkadaş varsa sölesin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 butun nefret ettigim grouplarin nerdeyse hepsi ordaydi oyuzden buyuk bir hayretlikle seyrettim :)[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 bunu netten falan bi yerden bulup cekebilyo muyuz? kazaa falan?[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 cok alakasiz gruplat flnda vardi ama avril bence asiri alakasiz kacti onune gelen cikti bi sarki soledi snoop dog un ne isi vardi bi de orda[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: Manticore, 12 May 2003 16:36 tarihinde demiş ki: çok güzel geçti gerçekten,korn,limp bizkit,avril,snoop dog falan metallica şarkıları söyledi.metallica'da oradaydı.en güzel performans korn'dan geldi bence korn one'i söyledi.[hline]It Is A Good Day To Die WTF ? nası kaçırıırm bunu ya kahroldummm tekrarı olur mu acaba ?[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 tekrarı kesin olurda 1 haftaya mı 1 seneye mi bilinmez :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 e süpersiniz ama program bitiyor öyle yazıyorsunuz buraya..[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 kazaa da "metallica icon MTV" diye sörç edin.limp,korn,avril in videoları çıkıo bide staind nothing else matters söledi akustik,oda güzeldi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 saol çektim izledim korn u ters olmuş elemanlar cover yapmış solist taklit keşe jon davis te kendi tarzıyla söyleseymiş hetfield ın sesini taklit etmiş adam kasmıo ki artık peehh.. eskiden nası kasardı vokale darkness imprisoning me kısmıyla başlayan yerde ve sonrasında kasmış o kadar fieldy nin bası metallica şarkılarına zerre kadar bile uyum sağlayamıyor genel olarak bakarsam berbat olmuş eheuheu[hline]Let the bodies hit the floor! 1...2...3...4...Nothing wrong with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Tekrarı olursa gören haber versin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 bişe eksik diodum bi daha izledim tamamını çalmıyorlar solo yok lol[hline]Let the bodies hit the floor! 1...2...3...4...Nothing wrong with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 solo mu yok mauhuah olmasini beklemek hata zaten[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 neden ?[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 cok guzeldi bence. snoop dogg sad but true yu biraz rezil etti, limp bizkit ciktiginda jonathan davis in `gelmiyim oraya yerim hepinizi` bakisi cok komikti. genelde performanslarda iyiydi[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 limp te gitarist kim ki ? o bakışı yakalamak lazım eheh bakalım videosunu bulabilecekmiyim[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 mike bisey adi. grup Wes Borland in karizmasi ve yeteneklerini, wes de bu kadar populer bir grubu cok arayacak gibi geliyor bana.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 limp de galiba snot un gitaristi calıyor yanılmıyorsam?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 korn guseldi ama onun hakkini verelim[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Bence korn güzel değildi. Vokal kötüydü bi kere, e sololar da yoktu, ne anladık? Avril fena değildi, o da beklediğimden iyi olduğu için. Parçayı dehşet yorumladığından değil hani. Yine yapabilceklerini yapmışlar ne diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 korn iyimiydi ? dalga geçiyor olmalısın korn berbattı[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 korn çıkmamalıydı bence ya da cıktıklarında daha güzel çalabilirlerdi şu açıkkı one ın solosunu atamazlardı bunu geçtim ama bütünrifleri powerchorda çewirmelerni abest kaçtı..arcane in dediği gibi jonathan garip kaçtı vs vs..fred dusrt idam edilmeli avril lavigne in gitaristi en iyi gitarist bi de adını bilmedigim bi grubun solistini en iyi solisty sectim su taklit yapanı..snop doga girmiorum artık..[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 korn'un vokalisti kimdir bilmiyorum ama.. gerçekten kötüydü. bi kere kusura bakmayın ama sesi çok yavşak kaçmış one için. ayrıca mesela "please god wake me" diye bağırması gereken yerde nedendir bilemem brutal'e falan girdi, kötüydü. bas konusuna katılıyorum, alakasızdı. bi davul yerli yerindeydi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar