2pac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 taam aga senin bu aralar canın sıkkın acısını cıkartcak biri arıyosun ayrıca ben diğer arkadaşın msj görünce öle bişey yazdım yani o kadar düşünceliyiz[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 tamam millet arkadaş teyzesine ulasmıs kızın teyzeleri kızı kusturmuş, acile götürüyorlarmış şu an şu an her şey yolunda gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Cd-, 12 Ağustos 2005 03:11 tarihinde demiş ki: Ne kadar çok intahar eden kendine güvensiz/güçsüz tip var... Neyse öldüyse Allah rahmet eylesin... düşüncesizlik burada.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 tamam kimse ölmedi rahatlayabilirsiniz uzatmayalım :) oh be hafifledim sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 2pac, uşağum o kadarda ters tepki vermedimki. kırdıysam özür.[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 iyi bare geçmiş olsun cümleten[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 loney yerim seni :) laz ettin da iki dakkada ben eskişehirliyim önemli değil ayrıca :) ödeştik[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: tAKA, 12 Ağustos 2005 03:44 tarihinde demiş ki: said: Cd-, 12 Ağustos 2005 03:11 tarihinde demiş ki: Ne kadar çok intahar eden kendine güvensiz/güçsüz tip var... Neyse öldüyse Allah rahmet eylesin... düşüncesizlik burada. Ne düşüncesizliği ya intahar etmek yapılacak en aptalca hareket koşullar ne olursa olsun...İntiharı mantıklı kılacak tek bir sebep bile olamaz.[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 orası öylede o zman sigara da içmeyelim[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 acı çekiyosun kolun bacağın kopmuş, tek mermin var, bağırsakların dışarıda, zaten öleceksin. hehe al bahane.[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Alakası yok...Bi' yanda intahar bi' yanda sigara içmek...Şimdi sigara içmek intahardır şeklinde bi' reklam sloganı söylmezsin herhalde...:)[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: 2pac, 12 Ağustos 2005 03:51 tarihinde demiş ki: orası öylede o zman sigara da içmeyelim içmeyin zaten allala bak kendi kendini yanılgıya çürütmeye şeediyosun[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 @2pac : ehheh lazım demiştin sen bi başlıkta :D[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 puhahah ben laz ları severim demiştim en iyi dostlarım laz oğlu laz of lu maçkalı [signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ [Bu mesaj 2pac tarafından 12 Ağustos 2005 03:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ooooy of ve maçka. göbek laz yani :D (maksat kanu değişsin, patlasın:-p)[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 allahalla laz-ım demiş bu adam ben de ne lazım değil dedi diye kafa patlatıyodum burda meğer lazım demiş yani dememiş lazımı severim demiş lazları mı demiş !!cnf![signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 oo sen ne diyosun benim dedemin burnu 72 cm miş[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 biri doruk'u resetlesin. kitlendi yine. :-)[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 abi topice bak son sayfada yazılanlara bak ...koptum ya ..töbe töbe Kardeş numarayı ver dedim vermiyosun ilgi çekmeyemi çalışıyosun??!??! kuzenler foçada diorum numara ver polisi arasınlar konuştum şimdi diorum tık yok sende alala deli ettin[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 eh muahah konu 180 derece dönmüş[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Cd-, 12 Ağustos 2005 03:50 tarihinde demiş ki: said: tAKA, 12 Ağustos 2005 03:44 tarihinde demiş ki: said: Cd-, 12 Ağustos 2005 03:11 tarihinde demiş ki: Ne kadar çok intahar eden kendine güvensiz/güçsüz tip var... Neyse öldüyse Allah rahmet eylesin... düşüncesizlik burada. Ne düşüncesizliği ya intahar etmek yapılacak en aptalca hareket koşullar ne olursa olsun...İntiharı mantıklı kılacak tek bir sebep bile olamaz. İnsanın oturduğu yerden başkalarını yargılaması da akıllıca bir hareket değil, mantıklı bir yanı olmadığı gibi hiçbir anlamı da yok. Umarım ölmez, ölürse de kendi hayatı kendi kararı saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok. Ayrıca intihar korkaklığın, güçsüzlüğün göstergesi değil cesaretin göstergesidir, özgürlüktür. Kolay değildir.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 muhabbetlere bak... noldu ulaşabildiniz mi ?[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ^kurtulmus mudahale edilmiş[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 oh sevindim valla billa...[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Psikolojik olarak bazı sorunlar yaşarken böyle bir olaya kalkışılabilecek olsa bile, ergenlik çağındaki memed bana hakaret etti muhabbetleri yüzünden intihar etme vakası genelde yok denecek kadar azdır. Bu muhabbetler ilgi çekme amaçlı yapılır, özellikle kişi kendine yakın gördüğü birine bak intihar ediceğim artık muhabbeti yapar, böylece yakın olduğu kişi ona daha da yaklaşır el bebek gül bebek yapar. İnsan içgüdüleri temel olarak hayatta kalmaya yöneliktir. İntihar etmek bu kadar basit ve kolay bir şey değil. Ha olur mu olur tabii o da bir ihtimal, en güzeli buraya topic açana kadar 155'i arayıp böyle böyle ne yapmalıyım diye bizzat polise sormak.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar