zydar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Msn de tanıştığım çok ykaın bir arkdaşım şuanda daha önceden tartıştığı bir kişiyle tekrar tartışıp intihar ediyor. Aşık olduğu fakkat karşılık alamadığı biri vardı adı Okan. Onunla 2 ay önce tartıştı küfürlerle dolu. Teselli ettim atlarrı. Sonra bu gecede tartışmışlar. Bunlar çıkmıyo ama adam buna bi ton küfür ediyo buda kendine zarar veriyo. Çok iyi bir kız önünde mükemmel bi gelecek uzanıyo. Ama duygusal anlamdan zayıf ve şuanda 7 nowaljin içti bir kaç kutu daha çıakrdı ve içmeye devam ediyo kamerada görüyorum telefonu kapalı ailesine ulaşabilcek numaram yok. Her türlü yardıma acil ihtiyacım var. Nowaljin e alerjisi var ağır şekilde.. İlaçları yarım saat önce almaya başladı.. ÇOK ACİL ARKDAŞLAR LÜTFEN..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Evini biliyorsan evine git.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 şuan Foça da ben istanbuldayım[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 e biz ne yapalım ki şimdi?[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 adresi yok mu?? annesinin babasının adından ttrehber.gov.tr den ulaşabilirsin numaraya ve adrese. en olmadı polisi ara adını soyadını söyle..[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 polise haber verin kızın ismini ve soyismini biliyosan adresine polis gidebilir belki ambulans falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: elvyn, 12 Ağustos 2005 02:45 tarihinde demiş ki: e biz ne yapalım ki şimdi? go f.. yourself.[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kızın ismi soyismi ne? foça izmirde demi? izmirli bi arkadaşına arattır hemen 155i adresini bulsunlar bu arada webcami hala açık mı kızın? biraz yavaş git falan de yavaşlat biraz üff.. [Bu mesaj taz tarafından 12 Ağustos 2005 02:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Chiptech, 12 Ağustos 2005 02:45 tarihinde demiş ki: said: elvyn, 12 Ağustos 2005 02:45 tarihinde demiş ki: e biz ne yapalım ki şimdi? go f.. yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 guzel kufur etmeyi de biliyorsun, kendinin boyle tandansları oldugu için de biraz hassassın ama bizim buradan arkadaşa edebilecegimiz yardım nedir? ama plz realist yaklaşın, ÇOK DUYGUSUAZSUAAAAAN şeklinde degil.[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Chiptech, 12 Ağustos 2005 02:45 tarihinde demiş ki: adresi yok mu?? annesinin babasının adından ttrehber.gov.tr den ulaşabilirsin numaraya ve adrese. en olmadı polisi ara adını soyadını söyle.. bak bebecim böyle elinden geleni yapabiliyorsun en azından.[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bi fikir verebiliriz belki diye yazmış ola.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: elvyn, 12 Ağustos 2005 02:47 tarihinde demiş ki: bizim buradan arkadaşa edebilecegimiz yardım nedir?en azından akıl veriyoruz polisi ara falan diye tamam edemiosan yardım burda durma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yardım edebildigini cidden duşunuyor musun?[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 evet, en azından senin gibi ilgimiz olmayan bir konuya sırf mesaj olsun diye mesaj atmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bi çekil aradan, chiptech le konuşuyorum.[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Akıl akıldan üstündür mantığıyla buraya yazmakla iyi etmiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: elvyn, 12 Ağustos 2005 02:47 tarihinde demiş ki: guzel kufur etmeyi de biliyorsun, kendinin boyle tandansları oldugu için de biraz hassassın ama bizim buradan arkadaşa edebilecegimiz yardım nedir? ama plz realist yaklaşın, ÇOK DUYGUSUAZSUAAAAAN şeklinde degil. salak tartısmalara girmenin yeri zamanı değil farkettiysen bi fikir verebilirsin adama.vermiceksen cevap yazmassın[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sen düşünmüyorsan işin ne? neden ortalığı karıştırıyorsun? böyle aykırı hareket ederek ön plana çıkmaya mı çalışıyorsun? sen git eline sopa al onla karate kid cilik oyna.[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Akerfeldt, 12 Ağustos 2005 02:50 tarihinde demiş ki: said: elvyn, 12 Ağustos 2005 02:47 tarihinde demiş ki: guzel kufur etmeyi de biliyorsun, kendinin boyle tandansları oldugu için de biraz hassassın ama bizim buradan arkadaşa edebilecegimiz yardım nedir? ama plz realist yaklaşın, ÇOK DUYGUSUAZSUAAAAAN şeklinde degil. salak tartısmalara girmenin yeri zamanı değil farkettiysen bi fikir verebilirsin adama.vermiceksen cevap yazmassın +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 elvyn seni sevmiyorum arkadaşım. antensin.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: elvyn, 12 Ağustos 2005 02:50 tarihinde demiş ki: bi çekil aradan, chiptech le konuşuyorum. ya birader adamı sinir etme zaman kaybısın hadi bi uza ya madem yardım edemion topici işgal etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 peki, siz yardım etmeye devam edin o zaman.[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Alexi_Septimus, 12 Ağustos 2005 02:51 tarihinde demiş ki: elvyn seni sevmiyorum arkadaşım. antensin. [signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 noldu son durum ne şimdi[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar