Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Guild Kursak İçinde Mc,Onxia Bwl olan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ardakaşlar sanırım cogu arkadaşımızda bundan şikayetçi. Eu-Burning Legion için ortak bi guild kursak ? Zaten hepimiz Paticik ortamından geleceğiz ninjalık noob luk olmayan sadece 55+ lerin girebileceği amacımızın High llvl ins olacagı bir ortam.. bugün 3-5 kişi gelir yarın 10-20 belkide güzel bir birlik dogar ortaya.. ben sahsen hala Mc için guild arıyorum.. belki bazı GM arkadaslarımıda ikna eder bu çatı altında toplarım.. düşüncelerinizi bekliyorum.. (Zaten Ninjanın Noobun Ne Patide Nede Ortamımızda Yeri olur) Once bi düşünceleriniz öğrenelim eger cidden bir şeyler yapacaksak adam akıllı kuralları düzeni ayarlarız..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Yoktur

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Mesaj tarihi:
Cidden kurucam kafayı yicem yoksa.. düşünüyorsan alırım jony.. ama geiq için msg atıosan.. kafana yersin zopayı :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Yoktur

Mesaj tarihi:
ben palayim sopa yemem.buyu tabiki yerim :P
zaten mage esemiyorum deli olacam
eheh gelirim canim niye gelmeyeyim :)

[signature][hline]LVL 51 human paladin burning legion
Guild - Buried İnnocence

[Bu mesaj jonywayt tarafından 11 Ağustos 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tomcats e beklerim sizi.Hızla populasyonumuz artıyo.Hediflerimizde MC,Onyxia,BL gibi end game raidleri var.Zaten yüksek level oyuncuları alıyoruz.Global bi guild.Raidlerde dkp sistemi kullanılacaktır.İlgilenirseniz nick: Curufinwe
Mesaj tarihi:
said:
curufinwe_, 11 Ağustos 2005 13:48 tarihinde demiş ki:
Tomcats e beklerim sizi.Hızla populasyonumuz artıyo.Hediflerimizde MC,Onyxia,BL gibi end game raidleri var.Zaten yüksek level oyuncuları alıyoruz.Global bi guild.Raidlerde dkp sistemi kullanılacaktır.İlgilenirseniz nick: Curufinwe

akşama mesaj atıcam oyuna girince.. .bana biraz daha bilgi verirmisiniz kaç kişisiniz geneli turk mu vs.. vs..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Yoktur

Mesaj tarihi:
Geneli Türk 21 kişi var.İlk kuruldıuuğunda dağılmıştık ancak yeniden toparlandık.Cogunluk gece online oluyor.İrili ufaklı birçok guild bize katılma aşamasında.Eğer oluşum başarıya ulaşırsa Websayfası,videolar,dkp li raidler düşünüoruz ama bu kolay olmayacak.
Bize sadece kaliteli oyuncu lazım.LVL 40+ olanları bünyemize dahil ediyoruz.11 tane lvl 60 var.Haftasonundan itibaren daha da hızlı artacağız.Bilinen etiklerin dışında pek bir kural yok.Ufak raidlerde bile herşey sistemli,Danimarka,hollanda,isveç,ingiltere uyruklu arkadaşlarımızda var.Guilde alımları düzenli yapacağınız şu an için ortalamada rogue mage warlock ve priest eksik.

Curufinwe LVL 60 NE DRUID BL
Mesaj tarihi:
curufine imzamdan goruyorsun zaten.. tamam beni aranıza katabilirsiniz... diğer arkadaşlarıda ikna etmeye çalışcam..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Yoktur

Mesaj tarihi:
ozii!
senin oyun içindeki tarzın çok agresif....
ben pek çok sefer senin partiyi instance in ortasında bırakıp gittiğine bizzat şahit oldum. (içinde benimde olduğum grup)
seninle oynamıs olan oyuncuların pek çoğu senin başını çektiğin bir guilde zaten girmez o yüzden şansını fazla zorlama derim...
Mesaj tarihi:
said:
copperelf, 12 Ağustos 2005 15:18 tarihinde demiş ki:
ozii!
senin oyun içindeki tarzın çok agresif....
ben pek çok sefer senin partiyi instance in ortasında bırakıp gittiğine bizzat şahit oldum. (içinde benimde olduğum grup)
seninle oynamıs olan oyuncuların pek çoğu senin başını çektiğin bir guilde zaten girmez o yüzden şansını fazla zorlama derim...

doğru diyorsun bazı hatalarım oldu hatta bu aralar cok guild değiştiriyorum.. bazılarınızın kalbini istemeden kırmış olabilirim.. hatalarımdan ders almasını biliyorum kusura bamayın kendime bu aralar biraz çeki düzen vericem..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - SEVEN

Farkedileceği Günü Bekler..

• Yeni Oluştur...