Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Hoşgeldin tekrar ve tekrar[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Alıntıla
Tristania Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 w e l c o m e[signature][hline]By the turnstile beckons a damsel fair The face of Melinda 'neath blackened hair. Alıntıla
JackDaniels Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: BabacumMostors, 28 Temmuz 2005 17:21 tarihinde demiş ki: bilgisayarlarla içli dışlı bir bayan üye.. tapınmak serbest mi? I KİSS YOU!!! [signature][hline]Yoktur üstüne senin, Güzeli çirkin yapmakta... Suçuysa dünyaya atmakta... Neyin bildinki değerini? Benimkini bileceksin , Bunuda tabi mahvedeceksin... Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hog geldin[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR'' AL PACİNO Alıntıla
Illusion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hoş geldiniz , hoş geldiniz efennim.. ASL Pellleze :p[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane Alıntıla
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hoşgegeLdiniz efem :D[signature][hline]tıkLa bak Nan Curunir Alıntıla
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tekrardan hoşgeldin[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Alıntıla
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: BabacumMostors, 28 Temmuz 2005 17:44 tarihinde demiş ki: var mıydı? şef sen söyle cvarmıydı bayan coder da bizim mi haberimiz yoktu? burada bi coder var o da benim benim de sakallarım var :)[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni! Alıntıla
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hoşgeldin mErhaba demek istedim[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Alıntıla
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hoşgeldin...[signature][hline]These open doors... Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.