Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık olan erkekler

zarek

Öne çıkan mesajlar

said:
Ardeth, 11 Ağustos 2005 11:49 tarihinde demiş ki:
Aslında benim lafım daha çok aşkıp olupta yüz bulamadıktan sonra hem kızlara laf eden hemde aşk yalan diye dolaşan insanlara çünkü gerçekten aşık olmuş bir insan bu kadar kolay bir kenara atıp karalayamaz aşkı bence (tabi herkesin aşkı farklıysa o noktada birşey diyemem). Nitekim ayrıca aşık olan insan aşkını kaybettikten sonra, "kızlar şöyledir böyledir"e neden olacak üzüntüler daha yapıcı, eğitici ve olumlu üzüntüler hisseder, biraz anlayış olgunluk vs gibi şeyler kazanır.

Evet sende haklısın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 11 Ağustos 2005 10:37 tarihinde demiş ki:
Gidip birine aşık olup, sonra da yüz bulamayınca kızlar şöyle kızlar böyle diye ortada dolaşan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz ?

ezik....[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

kedi uzanamadığı ciğere mundar der lafı açıklıyor durumu.reddedilmeyi gururuna yedirememenin getirdiği kuduruklukla kıza anlsamsızca saldırıyorlar işte bu tur erkekler.
bide kız motorsa niye çıkmak istersinki zamanına parana yazık[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

Clementine beni reddetti ama yinede o dünyada bi tane. Benim için dünyanın en değerli varlığı..
Sırf reddedildi diye çamur atan birisi zaten kestirip etek giysin. Hiç ortalıkta "ben erkeğim" diye dolaşmasın.[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

böle bişi yapan kardeslerimiz varsa idiottur baska acıklaması yok onlar olaki senin kız kardesine aynı lafları sarfeetseler nolurdu perspektifi geniş tutmak lasım [spo1=dipnot]ne asık olcan durup dururken işin yoksa ugras dur ondan sonra gonul kırıklıklarınla... [/spo][signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...