Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık olan erkekler

zarek

Öne çıkan mesajlar

kurban
hıyar aynı zamanda
[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir

[Bu mesaj kaleidoscopic tarafından 11 Ağustos 2005 10:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gokhaan, 11 Ağustos 2005 10:41 tarihinde demiş ki:
hiç bisey. cunku bi erkek olarak hemen hemen butun erkekler reddedilince ne yapacanı nereye saldıracanı şaşırır. en iyi yolda camur at izi kalsındır. zamanında bizde yaptık yani!

adam açıksözlü helal[signature][hline]when he reigns all was stopped...
reignman rulezzz...
Sosyal ağlarda paylaş

reddetmeden degil.ben işi garantiye almadan kimseye teklif etmedim.ztn ben teklif etmedim hiç sauana kadar.ztn oraya gidelim yemege gidelimmi falan filan bulusma falan bi bakıosun cıkıosun.

bunlar harici ne bilim aldatır salak salak sebeplerden ayrılır vs onun gibi şeylerde şöleler böleler derim :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grzly, 11 Ağustos 2005 10:58 tarihinde demiş ki:
walla kendimi gördüm birden :horace:
bana inat mı açılmış acaba? :horace:

biz erkeklerin hepsinde var bu. reddededildikten sonra aşık olduğumuz melek gibi kızın ne or.sp.l.ğu kalır ne m.torluğu. Evet bariz eziklik. Kimse sana gel bana aşık ol demiyor. Ondan sonra da etrafta bana şöyle yaptı böyle yaptı diye ağlaşan erkekler görüyoruz. sadece bu forumda bile biraz dolaşsanız ne demek istediğimi anlarsınız :)

[Bu mesaj zarek tarafından 11 Ağustos 2005 11:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jabba, 11 Ağustos 2005 11:11 tarihinde demiş ki:
Kendinden daha akıllı insanların gözünde rol yapmasını bilmeyen dandik tiyatrocu..

Hayatta herşey Evet olsaydı ne savaş olurdu nede ayrılıklar..

PS: Amma konuştum be bu benmiyim beeee O_o

Yenilsemeydik hiç büyümezdik sanırım. Ama sadece aşk için değil ki hayattaki herşey için geçerli.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 11 Ağustos 2005 11:39 tarihinde demiş ki:
Onlar aşık olan değil bence aşık olduğunu sanan erkeklerdir
(bakınız ihtiyaç ile aşk arasındaki fark)

İyi de gerçekten aşık olmadığını nasıl anladın ki ? Sonuçta herkesin bir dayanma noktası var. Bazen 4 hafta, bazen 4 ay, bazen 4 yıl. Ama sonuç yüz bulamadığı sürece aynı oluyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında benim lafım daha çok aşkıp olupta yüz bulamadıktan sonra hem kızlara laf eden hemde aşk yalan diye dolaşan insanlara çünkü gerçekten aşık olmuş bir insan bu kadar kolay bir kenara atıp karalayamaz aşkı bence (tabi herkesin aşkı farklıysa o noktada birşey diyemem). Nitekim ayrıca aşık olan insan aşkını kaybettikten sonra, "kızlar şöyledir böyledir"e neden olacak üzüntüler daha yapıcı, eğitici ve olumlu üzüntüler hisseder, biraz anlayış olgunluk vs gibi şeyler kazanır.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...