zarek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Gidip birine aşık olup, sonra da yüz bulamayınca kızlar şöyle kızlar böyle diye ortada dolaşan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 zavalli[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kurban hıyar aynı zamanda [signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir [Bu mesaj kaleidoscopic tarafından 11 Ağustos 2005 10:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hiç bisey. cunku bi erkek olarak hemen hemen butun erkekler reddedilince ne yapacanı nereye saldıracanı şaşırır. en iyi yolda camur at izi kalsındır. zamanında bizde yaptık yani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: gokhaan, 11 Ağustos 2005 10:41 tarihinde demiş ki: hiç bisey. cunku bi erkek olarak hemen hemen butun erkekler reddedilince ne yapacanı nereye saldıracanı şaşırır. en iyi yolda camur at izi kalsındır. zamanında bizde yaptık yani! adam açıksözlü helal[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 En derin duyguların insanlarıdır onlar.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bi yamukları olmadıkça şöleler böleler demem.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 abi nasıl yamukları olmadıkça ya? seni reddetmiş daha nasıl yamuk olsunki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ergenlikle boğuşan erkeklerdir :-P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 eleştirilmeye karşılaştırılmaya gelemeyen belki kızın sevgilisi vardı ya da niyeti yoktu ama yok o kızın ne şeyliği kalır ne de.. pof işte sevmeyiz öyle erkekleri[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 reddetmeden degil.ben işi garantiye almadan kimseye teklif etmedim.ztn ben teklif etmedim hiç sauana kadar.ztn oraya gidelim yemege gidelimmi falan filan bulusma falan bi bakıosun cıkıosun. bunlar harici ne bilim aldatır salak salak sebeplerden ayrılır vs onun gibi şeylerde şöleler böleler derim :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 walla kendimi gördüm birden :horace: bana inat mı açılmış acaba? :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hıyar. ama karşı taraf bişey yapmışsa müstehaktır.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Grzly, 11 Ağustos 2005 10:58 tarihinde demiş ki: walla kendimi gördüm birden :horace: bana inat mı açılmış acaba? :horace: biz erkeklerin hepsinde var bu. reddededildikten sonra aşık olduğumuz melek gibi kızın ne or.sp.l.ğu kalır ne m.torluğu. Evet bariz eziklik. Kimse sana gel bana aşık ol demiyor. Ondan sonra da etrafta bana şöyle yaptı böyle yaptı diye ağlaşan erkekler görüyoruz. sadece bu forumda bile biraz dolaşsanız ne demek istediğimi anlarsınız :) [Bu mesaj zarek tarafından 11 Ağustos 2005 11:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 iyide ben okızın kaşrlığnı en başından beri biliodum :horace: aptaldı, kaşardı sadece gözleri çkik, japonlara benzedii için aşık oldum :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kendinden daha akıllı insanların gözünde rol yapmasını bilmeyen dandik tiyatrocu.. Hayatta herşey Evet olsaydı ne savaş olurdu nede ayrılıklar.. PS: Amma konuştum be bu benmiyim beeee O_o[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 |===> Kişisel Yanlış yere açmışın[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Dreamer, 11 Ağustos 2005 11:13 tarihinde demiş ki: |===> Kişisel Yanlış yere açmışın İyi ama bu kişisel bir şey değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Jabba, 11 Ağustos 2005 11:11 tarihinde demiş ki: Kendinden daha akıllı insanların gözünde rol yapmasını bilmeyen dandik tiyatrocu.. Hayatta herşey Evet olsaydı ne savaş olurdu nede ayrılıklar.. PS: Amma konuştum be bu benmiyim beeee O_o Yenilsemeydik hiç büyümezdik sanırım. Ama sadece aşk için değil ki hayattaki herşey için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Onlar aşık olan değil bence aşık olduğunu sanan erkeklerdir (bakınız ihtiyaç ile aşk arasındaki fark)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ardeth bi kere de çalma bre lafımı. ayıp! :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Saeros arkadaşım böyle durumlarda polemik çıkarmak yerine a ne güzel laf demiş +1 deyip oturuyoruz yerimize :)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Ardeth, 11 Ağustos 2005 11:39 tarihinde demiş ki: Onlar aşık olan değil bence aşık olduğunu sanan erkeklerdir (bakınız ihtiyaç ile aşk arasındaki fark) İyi de gerçekten aşık olmadığını nasıl anladın ki ? Sonuçta herkesin bir dayanma noktası var. Bazen 4 hafta, bazen 4 ay, bazen 4 yıl. Ama sonuç yüz bulamadığı sürece aynı oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Aslında benim lafım daha çok aşkıp olupta yüz bulamadıktan sonra hem kızlara laf eden hemde aşk yalan diye dolaşan insanlara çünkü gerçekten aşık olmuş bir insan bu kadar kolay bir kenara atıp karalayamaz aşkı bence (tabi herkesin aşkı farklıysa o noktada birşey diyemem). Nitekim ayrıca aşık olan insan aşkını kaybettikten sonra, "kızlar şöyledir böyledir"e neden olacak üzüntüler daha yapıcı, eğitici ve olumlu üzüntüler hisseder, biraz anlayış olgunluk vs gibi şeyler kazanır.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Smoke, 11 Ağustos 2005 10:44 tarihinde demiş ki: En derin duyguların insanlarıdır onlar. [signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar