Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ya arkadaşlar benim çalıştığım yerde bir görüntü var ve ben bunu netleştirmek istiyorum nasıl başarabilirim bunu bir yardımcı olursanız çok önemli bir iş için lazım ardımlarınız bekliyorum
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hollywood'da oluyor o. Photoshop'ta sharpen ile cok cok az bir ilerleme kaydedebilirsin de otesi yok pek.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hadi ya gene da sagol bi deniyim bakıyım photoshopla onu belki işe yarayabilir[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 photoshop derslerini oku belki anlar yaparsın bişiyler[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 gönder resmi[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ne biliyim abi bir arabanın plakasını okumam lazım da ondan gerekli ama neyse bi eve gidiyim de photoshopla uğraşıyım üstünde[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 gönder resmi sen[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 abi bugün zor da ben sana yarın yollarım resmi[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kafana göre..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
Öne çıkan mesajlar