TooRan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 arkadaşlar ben şarkı sözlerini gösterebilen bir mp3 player aldım.fakat şarkı sözlerinin olduğu dosyanın uzantısının .LRC olması gerekiyor.Nu uzantılı dosyaları kendim yaratabilir miyim?
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Notepadla ac farklı kaydet ve xxxx.lrc gibi bisey dene beLki olabilir bilmiyorum.[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 öle olmaz abi mp3 playerın sitesine girip bi bak bence[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
heso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Aldığın mp3 playerın cd si fln yok mu orda wardır bence o program[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 15
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 onu bilmemde donanım yazılım bölümünde dah çok yardım alabilİrsin..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Biraz bekle karşıyakaya dönünce sana bi program yazar veririm vbasic te text yazıp lrc ye dönüştürürsün... Az bekle yarın sabah dönüyom...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Öne çıkan mesajlar