ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 olmus ıste koymussun gozluklu bısı[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Keh Keh Keh oldu :)[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byharper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 resim koymakla uğraşamadım ben kel kafalıyım benden başka kel yoktur herhalde birbirimizi tanımak için hepimiz giydiği şeyleri söyleyebilir iyi fikir deilmi mesela ben lacivet siyah çizgili bi t-shirt giyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 --sıyah--[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 çıplak koşarak veee PATİİİCİKKKK HERKESİİ ELE GEÇİRECEK diye bağırarak gelicem. Kesin bulursunuz.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bir ara bende katılmayı düşünüyorum, ankara borusan'da bulunan sunucuya bakım için gideceiğim bu olayı toplantı tarihine dek getirip, ankaralı patileri mıncıracam :)[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 eheuh ben kacarım ozamn!! dosta sıgınırım[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bellow gzm Zerokull Lonely (ızmırde ısı erken bıterse gelıcek soz verdı) cuytherock Cd- byharper (henüz ses cıkmadı) massosoit ? homoid (bi 10 dk kadar) Dreamer (belki) Zagg (ankara borusan'da bulunan sunucuya bakım için gıdecek bu olayı toplantı tarihine dek getirip, ankaralı patileri mıncıracak) :)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 allahtan mini dedim ha :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 11 kısı var sımdılık ama ben solıyım en fazla 6 kısı gelıcek... ne kadar cok kısı o kadar cok kısı :) yazıcak bıse bulamadım[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 izmirde işi erken biterse gelcek olayı dün için geçerliydi. uçağı kaçırdım izmire gidemedimki.[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ozamn gelıyosun yanı:) hadı bın otobuse...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @_gzm_ nerde çokluk orda bokluk olcaktı? :) ya ben cuma maça gidecem, yoksa gelirdim gerçi tanımıyorum ama hiç birinizi :) cuma maça gitcek kimse yok mu?[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 e tamam cuma maca gıt! yarında bulusmaya gel ya bende kımseyı tanıyorum dıcem yalan olucak ama nese tanısırsınız....[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben daha bilet almadım . aboow... :) yarın alamazsak yerler dolar .:D malesef ya da bilet alcam bi başka sefere.bugun hiç gidecek halim yok ta bilet almaya :) size iyi eğlenceler[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hıc hıc hıc bısı anlamadım....[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Gündüz vakti yapmasanız katılabilrdim ama iş güç mesai... iyi eğlenceler.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Cuma gs macı mı vardı yaw?[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yau arkadaslar ben gelemeyeblirim.. derslerle ilgili bi şeyler çıktı.. :([signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 BEn gelm,yorum kusra bakmayın[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ahehae satışlar başladı ilk adımı ben attım hobarey tey tey...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Satış? Benim nicimin yanında belki yazıyordu ?[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 gelmeyen herkes soyle boyle olsun:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 cuytherock puuu senden hıc beklemzdım...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ben geliyorum hala...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar