Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Beyler aksam 7 8 den beri midem agrıodu ciddi bi sekilde eve geldim fln iyice arttı ve su anda hem agrı hemde gouslerime dogru bir acı var felaket bi durum ayaga kalkamıyorum ve atesimde cıktı son anlarda. Bi bilgisi olan yada bu belirtilerle daha once karsılasan varsa bi fikir soyleyebilrmi gercekten kotuyum ya eger hic bi duzelmes olmazsa doktora gitmeyi dusunuyorum ( acile )[hline] [Bu mesaj Angelfire tarafından 22 June 2003 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Mide agrisi için bence bi tuvalete otur önce.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Acile Gitmek için neden bekliyorsun kı saglıgından dahamı onemli Bazı seyler bosa zaman kaybetme derim ben.[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Sana ot adı söylesem bu saatte acil aktara da gidemezsin... En iyisi sen acile git... Rahatlarsın[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Bence yat ve uyu..Uyandığında bişiyin kalmaz bu arada ağrı kesici almayı unutma..Bu belirtilere göre sadece üşütmüşsün.. Yarına geçer[hline].:Liceo Italiano:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 rakkad a katılmakla beraber sabahtan bir doktora gözükmeni de öneririm[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 banada ole oldu bigun ole kolay uyunmuyo durdugun yerde agriyo hele hic haraket edilinmio.midemimi üsütmüsüm ne 1 hafta sora arkadasa oldu ayni dedik apandisti patlamis adamin walla gidiodu haa..moralini bozmiim ama :-p[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 glascoine mi nedir buna benzer bi ilaç var. Bunun emileni var, ondan al yakında eczane varsa. yeşil bi kutusu var tüp şeklinde.. Yan etkisi falan yok, çok iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Besin zehirlenmeside olabilir , doktora gorunmekte fayda var...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 hemen doktora git bencede biraz geçmi cevap veriorum sanki ama hiçbişey sağlığından önemli değildir[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 sağlık ocağı vs gibi yerlerin bu durumda yaptıkları şeyler: -neyiniz var -midem ağrıyo acayip -yediğiniz bişey dokunmuş olabilir mi? -yok hayır sanmıyorum -o halde şu ilaçtan emin iki tane, düzelecektir. düzelmezse yarın tam teşekküllü bir hastahaneye gidin... n defa yaşanmış ve tecrübe edilmiş bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 şahsen zamanında mide asidimin dengesi bozulmuştu. sabahlara kadar kıvrandığımı bilirim. doktora gittim. 1 sene önceydi bu olay. ilaçlarla fln düzene soktular ama asitli şeyler içemiyorum artık. ha içiyorum ama kıvrandırıyo[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ağrıyan yerlerine sıcak olmadı soğuk bişeyler koy..... ama sıcak daha iyi gelir zannedersem çözülür kasların ordaki kasılma dolayısıyla ağrı gider gibi bir teori :)[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Kesinlikle hastaneye git en kısa zamanda Yerinden kaldıramıyacak çok şey yokdur öyle ve ateş çıkarıcak ateşin çıkar başın döner ama yürümekde zorlanmassın Karpuz yedinmi yakın zamanda?(bu içimden geldi) apandis olabilir önemli birşey olabilir En iyi ihtimal motoru bozmuşsundur basınç olmuşdur sübabı açman gerekir(yuh anlatışa bak)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Neticeyi söyle angel!!![hline].:Liceo Italiano:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 apandisit ise tehlikeli olabilir. Sağ taraftaysa bastırıp çekince acıyosa apandisittir. Git doktora.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 geldim beyler daha yataktan yeni cıkabildim uzgunum merakta kalmıssınız doktorla konustum buyuk ihtimalle bir mikrop kaptım guclu bir mikrop ( bazı belirtilere bakıyorum dizanteri bile olabilirmis) cok kotu oldum aksam uyuyamadım yaklasık 4 kova kustum ancak simdi yataktan kalkabildim fena deiim ama su anki sorunumda bi sekilde tansiyonum yukseldi doktor besin dengesinden olabilecegini soledi tansiyonun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 gecmiş ola bu halde[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 gecmis olsun angel bizi taa avusturalyadan telaslandirdin bea..korktuk vallaha olm ama simdi iisindir insallah..[hline]|herzaman mutlu| [link]http://webmasterim.com/ls/links.php?kullanici=madmax[/link] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ahah sen bizimkilerin akılan uyucaksan yandın :) ben bi şikayetimi yazdım adamlar kalp deliğinden tut her bi hastalık çıkardılar :) sen bunları dinleme nasıl biliyosan öyle yap :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeuralBreakdown Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Geçmiş olsun canım kardeşim. Benim anladığım kadarıyla bağırsaklarını üşütmüşsün. Hemen bi theraflu forte ve yanında 7 tane aspirin al. Yarın sabaha süfer olursun, çıkıp top bile oynarsın. (Harbi geçmiş olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 lol adma doktora gitmiş hala ilaç öneriosunuz (cnm sıkıldı laf edeni kryss le çizerim)[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ne me lzm Talcid al zararı yok yanetki de yapmaz. sonra al eline dergi doğru WC.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar