Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım mide agrısı

Angelfire

Öne çıkan mesajlar

Beyler aksam 7 8 den beri midem agrıodu ciddi bi sekilde eve geldim fln iyice arttı ve su anda hem agrı hemde gouslerime dogru bir acı var felaket bi durum ayaga kalkamıyorum ve atesimde cıktı son anlarda.
Bi bilgisi olan yada bu belirtilerle daha once karsılasan varsa bi fikir soyleyebilrmi
gercekten kotuyum ya
eger hic bi duzelmes olmazsa doktora gitmeyi dusunuyorum ( acile )[hline]

[Bu mesaj Angelfire tarafından 22 June 2003 23:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

banada ole oldu bigun ole kolay uyunmuyo durdugun yerde agriyo hele hic haraket edilinmio.midemimi üsütmüsüm ne 1 hafta sora arkadasa oldu ayni dedik apandisti patlamis adamin walla gidiodu haa..moralini bozmiim ama :-p[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Ferman padişahin dağlar bizimdir
Sosyal ağlarda paylaş

sağlık ocağı vs gibi yerlerin bu durumda yaptıkları şeyler:

-neyiniz var
-midem ağrıyo acayip
-yediğiniz bişey dokunmuş olabilir mi?
-yok hayır sanmıyorum
-o halde şu ilaçtan emin iki tane, düzelecektir. düzelmezse yarın tam teşekküllü bir hastahaneye gidin...

n defa yaşanmış ve tecrübe edilmiş bir olay.
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle hastaneye git en kısa zamanda
Yerinden kaldıramıyacak çok şey yokdur öyle ve ateş çıkarıcak ateşin çıkar başın döner ama yürümekde zorlanmassın

Karpuz yedinmi yakın zamanda?(bu içimden geldi) apandis olabilir
önemli birşey olabilir
En iyi ihtimal motoru bozmuşsundur basınç olmuşdur sübabı açman gerekir(yuh anlatışa bak)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Sosyal ağlarda paylaş

geldim beyler daha yataktan yeni cıkabildim uzgunum merakta kalmıssınız
doktorla konustum buyuk ihtimalle bir mikrop kaptım guclu bir mikrop ( bazı belirtilere bakıyorum dizanteri bile olabilirmis)
cok kotu oldum aksam uyuyamadım yaklasık 4 kova kustum
ancak simdi yataktan kalkabildim fena deiim ama su anki sorunumda bi sekilde tansiyonum yukseldi doktor besin dengesinden olabilecegini soledi tansiyonun[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

lol adma doktora gitmiş hala ilaç öneriosunuz
(cnm sıkıldı laf edeni kryss le çizerim)[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır
En güzel çocuk: henüz büyümedi
En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır
ve Sana söylemek istediğim en güzel söz:
henüz söylememiş olduğum sözdür.
Nazım Hikmet Ran

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...