AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Peki adminim moderatörüm? Pardon? Rahatsızlığın varsa butonunu kullanırsın.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 çekilin lan burda geyik yapılmaz lan[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hyr bjk ile ilgili bi topicte bişi yapınca artislik yapmasını biliosunuz ondan dedim yani[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bırakın ya balon haber bunlar ınanmayın ruya gormeyın... Gs alırsa kılly alır 2 sezonda transfer felan yapmaz elındekılerını satıp kıllynın parasını cıkarmaya bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hyr böle o kadar emin konuşuosunuzki.yok elindekileri satıp kily nin parasını öderlermiş vs.tebrik ediyorum yani.yönetime girsende kurtarsan gs yi bu durumdan[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: zydar, 09 Ağustos 2005 21:53 tarihinde demiş ki: Gs kanca alıcak parayı nerden bulmuş? :D :D :D kesin onuda kendi olnaklarıyla yapmıslardır kancayı.. canaydın yine bi tanıdıını aramıstır bana bi kanca lazım flan dmistir:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Geyik nedir ki :) Geyik olacak threadde geyik olur. Bunun herhangi bir klübe özel bi yanı yok yani. Bende bjklıyım tabiki threadimde geyik olsun istemem ama geyiğide ben başlatmadım. "Manavmı lan o" diyen arkadaşla sorununuzu halledebilirsiniz. Ayrıca dediğim gibi şikayet butonu bu tip durumlarda kullanılır. Killy'den başka Van Persie'yi de kiralayabilir gs. Özhan açmış gözünü lan hehe :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar