Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

babamla ilk rakı

Caglar35

Öne çıkan mesajlar

hadi hayırlısı. ben pederle içemiyorum malesef sonra kapışmaya dönüyo 2mizde zil zurna sarhoş olup yıgılıyoruz. bide alkol alabiliyorum ama sigara içirtmiyo yanında kendi sigara+alkol+.... içiyor ama bize sigara bile içirtmiyor. enteresan adam allah için.[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben ortaokul son sınıf mezuniyeti çıkışı (vay be zincirleme) arklarla girdigim bir iddia sonucu bi küçük rakıyı bi dikişte bitirdikten sonra hiç içemedim. 5 sene geçti ama hala o tat ve his agzımda içemiyorum yani hiç ıyk o anason kokusu tahammül edilemez geliyor ama bi o kadarda içebilmek istiyorum. genelde kebap, ezme , peynir, kavun , bilimum yogurtlu ve patlıcanlı mezerle iyi gidiyor.[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Sosyal ağlarda paylaş

21 yaşına gelmiş kazık kadar bi herif olmama rağmen ağzıma henüz içki ve sigara mamüllerinden herhangi birini sürmüşlüğüm yoktur. Akrabaların içinde tek erkek içmeyen şahısım. İçmemeye devam.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :(
Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 11 Ağustos 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
said:
Armas2, 11 Ağustos 2005 18:27 tarihinde demiş ki:
Akrabaların içinde tek erkek içmeyen şahısım.

bence bi süre daha erkek içme :)

Yazarken dikkatimi çekti. Bakalım ilk kim farkedecek diye düşündüm. İlk sen farkettin. :D[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :(
Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 11 Ağustos 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
sigara içme de , arada bir ağzını içkiyle şapırdat be. :B

Saol almayım. Dayımda çok diyo gel içelim diye ama ben erkek içmem saol diyorum :D.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...