Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 babam demin geldi: "bende ilk babamla rakımı regaip kandilinde içmiştim... tabi sonradan farketmiştik ama gelenek bozulmasın, sende oğlunla ilk rakını regaip kandilinde iç. allah günahlarımızı affetsin eheh:)" dedi... şimdi içeri gitti gaza geldi meze falan yapıo... ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hadi hayırlısı. ben pederle içemiyorum malesef sonra kapışmaya dönüyo 2mizde zil zurna sarhoş olup yıgılıyoruz. bide alkol alabiliyorum ama sigara içirtmiyo yanında kendi sigara+alkol+.... içiyor ama bize sigara bile içirtmiyor. enteresan adam allah için.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Babayla ilk Rakı güzel bir olaydır. Tabi kandil gecesi içmek bir derecede bunu gelenek haline getirmek ne kadar güzel bilemiyorum.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 zaten annem duydu evde ufak çapta bi olay çıktı ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Babamla içmem :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 rakı pis kokar. ı ıh[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ehah hadi bakam afiyet olsun. :B ben arkadaşlarımdan başka kimseyle içmem. :9[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tabiki, babamla bugün iççeem şey "içmek" olmicakki. 1 belki 2 tek... göstermelik yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 rakı mis gibi kokar rakı süperdir rakının tadı kraldır agzının tadını bilmeyennere bi höh diyorum en soğanlı lahmacun yemiş halimle :P[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben de össye hazırlanırken içmiştim babamla rakı ilk defa. hatta ertesi gün sınav vardı çok iyi gelmişti puan, össden önce de rakı içelim senle diyordu babam :)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 şarap ve bira harici içemiyorum babamla başka bişi.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 valla babamla ilk rakı gerçekten de güzel olmuştu iyi bakalım hadi hayırlısı sana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben babamla ilk rakimi zemzem suyuna katip ictim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kandilleri boş geçmemek lazım rakı ii gider :D[signature][hline]HAZİRANDA ÖLMEK ZOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ya bu rakı denen şey nasıl içilir ya? Bi kaç kere deniyim dedim, iğrenç bi tadı var ya... Böyle meze olarak yanına ne koyalım ki ağzımız hafif tatlansın sonra içelim güzelleşelim..???[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 valla ben ortaokul son sınıf mezuniyeti çıkışı (vay be zincirleme) arklarla girdigim bir iddia sonucu bi küçük rakıyı bi dikişte bitirdikten sonra hiç içemedim. 5 sene geçti ama hala o tat ve his agzımda içemiyorum yani hiç ıyk o anason kokusu tahammül edilemez geliyor ama bi o kadarda içebilmek istiyorum. genelde kebap, ezme , peynir, kavun , bilimum yogurtlu ve patlıcanlı mezerle iyi gidiyor.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Janitschar, 11 Ağustos 2005 16:25 tarihinde demiş ki: iğrenç bi tadı var ya... NEE?? NNn-n-nnnasI? ... *beyaz önlüklü amcalar gelir*[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Çağlar farkındaysan tek olarak yani mezesiz olunca dedim... Altına da yazdım hatta meze olarak neler gider yanında diye... Kapish[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben tadı iğrenç noktasında hayattan koptum, gerisini okiamadım =) ben haydari şakşuka ve ezme ile severim. birde urfa peyniri (bilmeyenler için: bir çeşit beyaz peynir)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ben 9 yaşındayken devirmiştim babamla. Eve gittim anneme "anasonlu ekmek yedim" dedim. Babam öğretmişti...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 21 yaşına gelmiş kazık kadar bi herif olmama rağmen ağzıma henüz içki ve sigara mamüllerinden herhangi birini sürmüşlüğüm yoktur. Akrabaların içinde tek erkek içmeyen şahısım. İçmemeye devam.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Armas2, 11 Ağustos 2005 18:27 tarihinde demiş ki: Akrabaların içinde tek erkek içmeyen şahısım. bence bi süre daha erkek içme :)[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sigara içme de , arada bir ağzını içkiyle şapırdat be. :B[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: HasMez, 11 Ağustos 2005 18:44 tarihinde demiş ki: said: Armas2, 11 Ağustos 2005 18:27 tarihinde demiş ki: Akrabaların içinde tek erkek içmeyen şahısım. bence bi süre daha erkek içme :) Yazarken dikkatimi çekti. Bakalım ilk kim farkedecek diye düşündüm. İlk sen farkettin. :D[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: HymnOfSnuk, 11 Ağustos 2005 18:48 tarihinde demiş ki: sigara içme de , arada bir ağzını içkiyle şapırdat be. :B Saol almayım. Dayımda çok diyo gel içelim diye ama ben erkek içmem saol diyorum :D.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar