rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 uzun suredir amd kullaniyorum ve pek bi sorunum yok biraz sicaklik disinda ..simdi makiende upgrade yapmayi dusnuyorum ama intelin fiyatlarina baktigimda amd eye gore ucuzladigini gordum ve kararsiz kaldim..yalnis soyle bir durum var intel islemci alirsam dogal olarak yaninda bide ana kart almam gerekicek...onerileriniz nedir ps:agarlikli olarak oyun oynanan bir makine olucak.. saygilar efem[signature][hline]Montenagro-PaladiN-Kay rr mi? rr falan yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Athlon64 oyunlarda p4ün önünde. Üstelik p4ün aşırı güç tüketimi ve ısınma sorunları var.. AMD ile devam et.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 saol aktif ilgilendigin icin,sence kac ghz yeterli olur su an 1.8 kullaniyorum...[signature][hline]donuyorum artik tr bekle beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 2.5 Ghz yeter ama yeni oyunlar çıktıkta tabiki işlemci gereksinimin artıcak[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 AMD64 alip farcry oynadiginda nelerin degistigini gorursunuz :)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar