heroLion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Kaynak ülker deli dolu geliyo valla...[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! !
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bence cok cok cok büyük bir transfer daha kadrosu cok güçlü oldu. ülker dağıtır[signature][hline]DN 41
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 iyi transfer[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu zaten ben açtım :) Haberi tello$ verdi o sırada abim patideydi onun acc. ile açtım walla :) 2mizide banlayın :))))))[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 cok iyi ama 29 yaş fazla gibi ama tecrubesi ile goturur...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ülker'de baya saglam oldu.[signature][hline]let's rock !
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Fenere gelecekti hani,Aydın abisinin yanına,off vallahi fenere gelsydi çok iyi olurdu.:([signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 valla ulker bu sene harbiden sıkı gelio.. ama sampiyon olabilirler mi bilinmez yani..[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Öne çıkan mesajlar