adilcan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 sphere 55i çektim kurdum error fln vermedi açılırken ama accountla girince creating character diyor ve kalıyor ne yapmalıyım bu arada sanırım bişeyin ayarı değişince düzeliyomuş lütfen yardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 warrior char yaratıosan ondandır ya advanced falan yarat ya da prof.txt deki warrior statslarını deiştir.. 45 10 10 düzgün calısıodu sanırım, cok iyi hatırlayamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crewdents Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ondan diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crewdents Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 biraz daha açıklayabilirmisniz neden yapar bunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adilcan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 of malesef dediğin olmadı bende 55i var acaba versiyondanmı olmuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: adilcan, 07 July 2003 22:44 tarihinde demiş ki: of malesef dediğin olmadı bende 55i var acaba versiyondanmı olmuyo? Sorun bunlar değil bence banyo yap sonra dene geçer :)[hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adilcan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 biri ciddi bi cvp yazsın yaws olmuyo delircem zaten yada bana çalışabilcekii bi versiyon ve çekebileceğim site sölesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Muhtemelen client versionundan den kaynaklaniyordur Burdan Libraries menusunde clients linkine girerek client version 2.0.3 u cekerek onla baglanmani tavsiye ederim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar