Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Beyler şu standrat sphere mesajlarını: yani mesela osman arrived in hede veya osman departed in hede hödö ve you miss osman yok you hit osman' legs gibi src.sysmesssage'ları nereden değiştirebilir veyasilebilirim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Giris Ve Cikis Mesajlarini Sphere.ini den "ARRIVEDEPARTMSG=1" kismini "ARRIVEDEPARTMSG=0" yaparak kapatabilirsin diger sys mesajlari hardcoded a giriyor yani bunlari sadece client ve sphere.exe yi hex editorle oynayarak degistirebilir veya silebilirsin..(istedigin yazilar clientte yanlis hatirlamiyorsam)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 yo hardcoded değil nbl scp'lerini ayarlıyınca olmuyo yazılar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 osmanin gözünü çıkardınız, kafasını kırdınız yazılarını her giriş yapan cliente (skillclass 0) 'detail 0' komutunu vererek kaldırabilirsin, nebula detail'i clientsel lag yasanmamasi icin kapatmistim. tabi detail komutunu da 'plevel 2' ye alırsın cillop olur.[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bronx su an yetkili oldugun bir server varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Hex editorle editleyebilirsin.[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 sağolasın bronx ama ben yine de anlayamadım. biraz daha açık anlatırmısın? (sadece işleyiş yöntemini anlayabildim sadece bana nası lyapıldığını da anlatırmısın? ) belki de anlatmışsındır ama ben anlayamadım kısacası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 LOL osmanin kafasini kirdiniz falan derken you miss osman falan onu kastetmi$ bronx abimiz.Diger kisimlari da acik saniyosam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Eger *you miss hede hodo* yazilarini gormek istemiyorsan detail konutunu plevel 2'e cek ve skillclass altina detail 0 ekle. Fakat bu ve buna benzer yazilari degtirmek istiyorsan Hex kullanacan. [Bu mesaj Bloodless tarafından 08 July 2003 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 hex editor le yapicaksin tabi bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 oy oy oy bende sphere.ini hayali kuruyorum burda :) (bu arada osman euhae . nedense böle şeylerde aklıma ilk osman geliyo bi de direk hedehödö geliyo baggio bulaştırmış olmalı ) :P ben heralde şu atv'deki elmas hırsızı kadına vuruldum ondan böle yapıyorum kesin hehehe :) [Bu mesaj Reiko tarafından 08 July 2003 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar