Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ohannesburger

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
unrealdimension, 09 Ağustos 2005 16:36 tarihinde demiş ki:
onu bunu boşverinde şu kızın msn adresini verin :p

mauhau o kız benimmmmmmm.....!!!!

dermişiimmmm :P[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Mesaj tarihi:
eheh.....YAAAA ben dayanamıyorum artık....honey blood da isolated mind da bendiimmm :)
Bivrip miydi neydi nick işte senle konuşurken isolated minddı da sonra dedim vampire freaks e üye olmıan bi nick bulıyım honey blood dedim...koyup sildiğim resim de benim resimdi bu arada :D

yaa ööle işte..hehe suya düştü sizin hayaller :P[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Mesaj tarihi:
eğer kız clementine ise (ki buna o_O denir) admin kimdi[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
ee kırkayaklı kız kim yoksa odamı clementine :(
[signature][hline]Grandmaster Sosisçi

[Bu mesaj Hotdog tarafından 10 Ağustos 2005 10:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yuh be abi yuh ne diim artık ahah :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
admin kim hadi o da itraf etsin :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
eheheh öyle tutulmak dost başına:D[signature][hline]name: :Misanthropic
race :Troll
class :Priest
server : Kor'gal
guild : Yok guild falan!!

[Bu mesaj misanthropehus tarafından 10 Ağustos 2005 12:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben kırkayak olsaydım keşke :P o kızın elinde bok böcügü bile olurum :P şimdi size kız için yazdıgım bir şiiri okumak istiyorm
Aşkım Benim Kırkayaklım
(bu şiir yapım aşamasındadır)[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Mesaj tarihi:
ne kızmış be bütün pati döküldü alt tarafı biek die kırkayaaaa bakıo[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
kızın clem olduğundan eminim itraf etti artık
admin de benim msn listemde yoksa nası buldu msn imi bivriple flm alakası yok komedi bişi bnm msn im
demek ki listeden
o zmn patiden herkesi blockliim :P[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Bi de bnm mail fln çok alakasızdı vampirefreaksle ama bakmamışsın neyseki :D

Muhah bu arada bida diorm o bnm alter egomdu clementine öle şelere demezzzz :P[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
  • Yeni Oluştur...