Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 40ayak demeyin midem kalkıooo bu sırada konuda bi gelişme varmı??[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen...
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 valla yok bivrip konsere gitti ondan konuşamadı elemanla adminin msn i bilen varsa yazsın şuraya dalga geçelim elemanla[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yaşasın abazan kardeşliğiiiiiiiiiii yihuuuuuuu :tebrikz:[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen...
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 euhuehue yaşasın abazalık :D[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 muahau yaa ağzımı açasım war :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 açma açmaaaaaa :-p[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen...
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 aç o ağzını sen bi hele[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya bırakın abazanlığı ben o kızı merak ettim yok mu maili kimsede bivripten alsın biri ya arkadaşlık için istiom sadece[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 6 Warlock
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hangisini istiosun[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bivrip ile benim bulundugum konuşmada 4 kişi konuşuoduk admin ve bi kız vardı o[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 6 Warlock
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hı onu bilmiyorum[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya imkansız degil mesela bende birini tanıyorum muabbet ediyoduk arkada wow acik arka plan bi de bi de virus programi update ediyo adam sey dedi ya usta wow u bi de virus update i kapa ya chat yavasladi.. o.0 noluyo yaw? nasil bildin diyorum ben seni su anda goruyorum dedi felan filan. american army de calisiyo du adam.. ek bilgi eheh[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya iyide bu bivrip i bende tanırım vampirlerle ilgilisi yok neden bi admin bu kadar ilgilensinki adamla[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 6 Warlock
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Malkavian, 08 Ağustos 2005 01:50 tarihinde demiş ki: ya bırakın abazanlığı ben o kızı merak ettim yok mu maili kimsede bivripten alsın biri ya arkadaşlık için istiom sadece muah ben weriim bende var maili :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya yok oda değil bivrip ve benle konuşanını istioz biz[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 6 Warlock Burning Legion
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Malkavian, 08 Ağustos 2005 02:09 tarihinde demiş ki: ya yok oda değil bivrip ve benle konuşanını istioz biz haha büük ihtimal aynı kişidir ;)[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 la çok uzadı bu kırk ayaklı karı en iyisi bi kilit :D[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 clemcim ben de istiorum ayısından=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 aha mail[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 uf werin su kırkayaklı kızın mailini pls :([signature][hline]Grandmaster Sosisçi
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 recep diil o recep skywalker bi kere.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 evet, skywalkerdan anlıyoruz hatun oldugunu[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: tAKA, 05 Ağustos 2005 05:06 tarihinde demiş ki: pardon yannıs oldu kedi severmisin [spo1=1][/spo] yaa bu nası bi sevimlilik![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 08 Ağustos 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 adam günlerdir ısrar edio ve sonunda üye oldum..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gazan mübarek olsun...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen...
Öne çıkan mesajlar