Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ohannesburger

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla yok bivrip konsere gitti ondan konuşamadı elemanla adminin msn i bilen varsa yazsın şuraya dalga geçelim elemanla[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
ya bırakın abazanlığı ben o kızı merak ettim yok mu maili kimsede bivripten alsın biri ya arkadaşlık için istiom sadece[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 6 Warlock
Mesaj tarihi:
ya imkansız degil

mesela bende birini tanıyorum muabbet ediyoduk arkada wow acik arka plan bi de bi de virus programi update ediyo

adam sey dedi ya usta wow u bi de virus update i kapa ya chat yavasladi.. o.0 noluyo yaw? nasil bildin diyorum ben seni su anda goruyorum dedi felan filan.

american army de calisiyo du adam.. ek bilgi eheh[signature][hline]´´dUAlİSt´´

wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest
Mesaj tarihi:
said:
Malkavian, 08 Ağustos 2005 01:50 tarihinde demiş ki:
ya bırakın abazanlığı ben o kızı merak ettim yok mu maili kimsede bivripten alsın biri ya arkadaşlık için istiom sadece

muah ben weriim bende var maili :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Mesaj tarihi:
said:
Malkavian, 08 Ağustos 2005 02:09 tarihinde demiş ki:
ya yok oda değil bivrip ve benle konuşanını istioz biz

haha büük ihtimal aynı kişidir ;)[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Mesaj tarihi:
said:
tAKA, 05 Ağustos 2005 05:06 tarihinde demiş ki:
pardon yannıs oldu
kedi severmisin

[spo1=1][/spo]

yaa bu nası bi sevimlilik![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 08 Ağustos 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
adam günlerdir ısrar edio ve sonunda üye oldum..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
  • Yeni Oluştur...