BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 evet arkadaşlar daha dün taze taze Dombili me kavuştum. kendisi bir 6600 olmakla beraber çok sempatiktir kerata ama bu makinaya nereden program bulabileceğimi bilmiyorum bilen varmıdır acep? bilgilerinizi buradan paylaşın el altında olsun[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben www.getjar.com diye bir yerden emsn programı filan indirdim,mail programları..vs başka şeylerde vardı ama beni çok ilgilendirmiyor ayrıntılı şeyler. gerçi benim telefonum sony ericsson (eminim bilmiyordun :) )ama her telefona uygun programlar vardı ;)[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... [Bu mesaj Frigg tarafından 06 Ağustos 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 arkadaşlar p2plerden sömürün işte.. nokia yazın archive ı seçin paket halinde bile bulursunuz... bu arada text-based bir oyun var ben resmen bağımlısı olmuştum. oyunun kendisi de uyuşturucu satımı üzere:"DopeWars" 50 kb bile deildi boyutu... yalvarırım herkes oynasın harbi süper :) 99 milyon dolar yaptım en fazla bu arada[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bu cep telefonmunda msn ücretlimi :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Valla bende merak edıyorum ucret var mı varsa tarıfe ne?[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 programla bağlanırsanız ucuz. waptan girerseniz daha pahalı wap.tjat.com msn ve icq hizmeti...[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 "login error: write " hatası veriyor getjardan indirdigim Emsn[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ionsennedion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 arkadaşlar size bi site tavsiye ediyim nokia nız varsa,bence mükemmel,en son full uygulamalar ve oyunların bulundugu bi site güvenli ve yükledigim her program calıştı... www.all4mobilephones.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar