mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 dragonlu bir verdata yi actigimda animations bolumunde bi suru drake resmi vardi ve en usttekinin id si 0xa56e idi ve bende bole bir char yarattim ama yaratildiginda c_man id sinde oluyor ve binilmiyor.. [CHARDEF 0A56E] DEFNAME=c_ridindrake NAME=Drake ICON=i_pet_dragon CAN=MT_WALK|MT_RUN ANIM=01fff DAM=3,4 ARMOR=9 DESIRES=c_ridindrake,c_man,c_woman FOODTYPE=55 t_crops, 55 t_fruit, 55 t_grain, 64 t_grass SHELTER=r_stables,e_Human_Greet AVERSIONS=e_carnivores3 RESOURCES=15 i_ribs_raw,10 i_hide DESCRIPTION=Drake SUBSECTION=Land (Domestic) CATEGORY=Animals ON=@Create NPC=brain_animal STR={44 120} DEX={36 55} INT={6 10} PARRYING={35.0 45.0} MAGICRESISTANCE={25.0 30.0} TACTICS={29.0 44.0} WRESTLING={29.0 44.0} TAMING=29.1 karma=-60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 script bölümünde ID tanımlamamıssın.. ayrıca binilebilmesi icin bir tür item scripti de yazman lazım... verdatası falan da olması lazım ayrıca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 [itemdef i_drakeriding] name Drake id i_pet_drakeride type t_script On=@Create color 0450 attr 14 On=@DClick if !(( == c_man) || ( == c_woman) || ( == c_man_gm)) src.sysmessage Dragona sadece insan $eklinde binebilirsiniz. elseif !() src.newitem i_mt_horse_drake src.act.link src.act.more2 src.act.more1 c_staff_horse src.act.equip src.update remove else src.sysmessage Ata binerken dragona binemezsin. endif return 1 [itemdef i_mt_horse_drake] name Drake id i_mt_drake type t_eq_horse layer 25 tdata3 c_ridindrake On=@UnEquip cont.newitem i_drakeriding cont.act.bounce return 1 [ITEMDEF i_pet_drakeride] //horse frame DEFNAME=i_pet_drakeride NAME=Drake TYPE=T_FIGURINE TDATA3=c_ridindrake VALUE={1000 1500} [ITEMDEF 0A56E] //ship (really used as horse equipped) DEFNAME=i_mt_drake TYPE=t_eq_horse LAYER=layer_horse TDATA3=c_riding_dragon c_ridindrake i de yukarda verdim simdi dclick yapinca i_drakeriding e gozukmeyen bir ata biniyo herhangi bir buyu atinca da troll seklinde oluyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 aynı sorun bende de var normal mountlar dışındakileri bindiğimde göremiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 olm mazbul sen de 2 gün sonra "serverımız acıldı" diye cıkıcakmıssın gibi gelio war ya :)[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ne ıcın arıosun bunları olm :p[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 neyse salla onu da ben su olayin altindan kalkamadim 0XA56E anim inde bi scp yazarmisin ya da bemnim kinde hata varsa nerde kimse yardimci olamazmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 abi ne anlarım ben ani den verdatadan ayıdan attan ya :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 abi bir npc olsun 1000gpye senin emrine geçsin 2 tıkladığında üstüne binsin millet deve güreşi yapsın mauhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ya sorun michelangelo da mi acaba orda idsi 0xA56E olarak gozukuyor ama chardef i oyle tanitarak summon ettigimde c_man cikiyor ciplak ama chardefini at inkini yapinca at olarak gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 hexdecimal da bu id nin 10 oncesini ve 10 sonrasini yazarmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 upz .. serverinda dragona binebilen biri varsa calisan verdatasini ve grafik idsini yollarsa cok memnun olurum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar