Natural Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 country'nin gitar kalıplarını/gamlarını arıyorum? linkler varmıdır? kovboy müziği tarzında gruplar biliorum 1-2 tane... nedir ne değildir? doğrusu bir bilgimde yok nasıl çalınır,neler dinlenilmesi gerekmektedir?ne yapmalıyız,uğraşmalıyiz,etmeliyiz. bilgisi olan yardımı olabilcek arkadaşlar vardır umarım. tutuverin elimizden...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' [Bu mesaj Natural tarafından 11 Ağustos 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 O kadar fazla country bilmiyorum eskiden bilirdim bikaç tane ama blues dinlemeni öneririm çünkü kullanılan gamlar çok benziyor countryle hatta country denebilecek blues şarkıları da var bence[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 "kovboy müziği tarzında gruplar biliorum 1-2 tane... " bende böyle gruplar arıyorum yazarmısın o 1-2 taneyi?
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Cowboys Fringants,allman brothers band var.. allman brpthers blues dur aynı zamanda,blues dinliorum zaten.dediğin gibi benzerlik gösterio ama tam istediğim şeyleri yakalamış değilim.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Alman televizyon kanalının birinde geçen gün Outcast - Heya nın country cover'ını dinledim süperdi. :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 38 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Whitehaven Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 benim aklıma hep sey geliyor blues brothers da country calmıslardı bir barda yanlıs hatırlamıyorsam guzeldi =) sonraki parca tabi daha hostu[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar