gcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bu oyunu beğeniniz var mı? Ben hastası olmuştum. O zaman için grafikleri bence superdi. edit: yaf pardon bu da fps sanıyom. [Bu mesaj gcat tarafından 10 Ağustos 2005 01:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 edik: syberia 2 sandım da... [Bu mesaj Dextra tarafından 10 Ağustos 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Arkadaş başka bi' oyundan bahsediyor... ^Şöyle bi' şeyler sanırsam...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 2 si de mi varmis bunun ? 1 i cok guzeldi onu biliyorum sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hakkaten benim de haberim yoktu 2.sinden O_o[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hayır syberia deil, cyberia 2 Resurrection.. Alın size screen shotlar: http://www.mobygames.com/game/dos/cyberia-2-resurrection/screenshots dikkatinizi çekerim oyun 95 çıkışlı. windows xp'de çalışırmı bilmem artık..[signature][hline][i]Hayat güzeldir - Life is good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 adini yazarken harfleri tek tek okuyan bir kadin sesi vardi . o zamanlar o sese asiktik eheh o gunlerde o kalitede ses oyunlarda hic gorulmemis bir seydi . hakkettigi ilgiyi pek gorememis oyunlar var .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bir de şöyle diyordu: Welcome back to Cyberia! Ben oyunun hastası olmuştum :)[signature][hline][i]Bilgi orda bir yerde duruyorsa, onu gidip sen almalısın başkası sana vermeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hmm onu 2 de diyordur . 1 de wellcome to cyberia diyordu :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ilk cyberiayı arıyorum kimbilir kaç yıldır.. 8?[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar