cenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 counter'daki nickimi KÖLNLÜ PANTER K. yapma kararı aldım :lol: bu arada sakın şahin k bu takma adla olaya dahil olmuş olmasın KÖLNLÜ PANTER K. RLLZZZ[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kölnlü panter K. şahin K. gibin maşallah. ifade de benziyor biraz, "kızların ikisi de tatlıydı" falan. ki şahin knın da alamancı olduğnu düşünürsek alakaları da olabilir.:) 65. tipin yüz ifadesini görmek isterdim ama[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Esas bomba olan yorumlar yav: said: serkan karaaslan 10.08.2005 - 11:07 ayakkabı alacak genci yadırgadım çünkü işsizlik sigortasıyla bile alabilirdi. Bahane işte.... dilek dagistan 10.08.2005 - 11:03 ben tek eşlilikten yanayım ayrıca unutmayalım biz türküzki bizde namus herşey onemsız onemsız 10.08.2005 - 11:01 boyle bi sacmalık gormedım! [signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 dilek dağıstan bitirdi beni[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Erkeklerden 18 yaşındaki Marco J. ... Şimdi sıkıyorsun da bari Marco deme , Hans de ne bileyim almanca bişeyler salla Heinkel falan de , krupp de ama Marco ne ya .. Belki de Italyan göçmenidir döt olurum ben de ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 İTALYAN DOKTORU MAXİ[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 *!ohaaareyyyy* *!böüğreyhhhhh*[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yalan haber ya birakh![signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: inan sedeh iste almanya iste avrupa fazla söze gerek yok müslüman ve türk oldugum icin sükürler olsun. bastırılmış duygularıyla içten içe aslında orda olmayı dilerken yazdıgı mesaja bakan inan, arkadan karısının sesiyle irkilir. backspace tusuna elini goturur, huzun kaplar içini[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Elemanın biri de şey demiş ya koptum yazı ki böyle şeyler çok olmuyo huahua[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: kaleidoscopic, 10 Ağustos 2005 11:17 tarihinde demiş ki: 65. tipin yüz ifadesini görmek isterdim ama askjdgahsdkjfasfasd....[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Şahin abimizin Alamancı versiyonu Panter K kopardı gerçekten... Ama şu yorum da hasta bişi olmuş... Ali Dönmez 10.08.2005 - 10:39 Yorummu..? Ne yorumu..? Bunun yorumlanacak neyi kalmış. Kızımızı tebrik ediyorum. Muvaffak olmak en büyük başarıdır eheheh nası bi yorum bu ya.. Şu daha ilginç... mehmet kamar 10.08.2005 - 10:22 ya kardeşim yazık yazık ırakta GÜNDE 64 KİŞİ ÖLÜYOR BUMU ÖNEMLİ ÖBÜR 64 MÜ bununla dünya yeni bir çağamı girdi Mehmet kaybol sen e mi? Toz ol, aferin... Osmanlı Askeri 10.08.2005 - 09:59 İşte görün medeniyet denilen avrupa Adından belli fake... Sen de kaybol! aysenur dudak 10.08.2005 - 11:27 bu konuda ben deneme yapmadım ama birgün sarhoş olduğum sırada 9 kişiyle sıraylka yattım ama 9. çok zor oldu. denemeyin. Ne diyim ben ya... Kısaca elalemin derdi Türkiyeyi gerdi...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ayşenur dudakta feyk ama =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Numan AYDIN 10.08.2005 - 10:46 Şahsen Bu kızları çokta hor görmüyorum bizim daha uçuk kaçık gençlerimiz mevcut, Türkiye'de birileri böyle birşeye kalksaydı erkek katılımcı daha çok sayıda olurdu diye tahmin ediyorum. Allah Akıl Fikir Versin, ama sadece Nathalie ve tine'e değil tüm İnsanlara... yaş 45-50 sanırım :D[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Türkiyede böyle şeyler olmazmı ya off allahım.. Neyse ben normaleşmeye geçeyim...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Akerfeldt, 10 Ağustos 2005 12:22 tarihinde demiş ki: ayşenur dudakta feyk ama =) Aaa hayır!! Tabi fake değil. O sadece TURBOFURKAN yeni yorumlar geldi: mustafa kara 10.08.2005 - 10:07 yazık cok yazık!!! ahlak dıye bır sey kalmamıs artık.o kızların anne ve babaları ne yapsın ıyı egıtım sart. Eğitim!! Okulda 60 üstü kişiyle yatmayın mı diyecekler. Bizim okullarda kimseyle yatmayın mı diyorlar kızlara? :D Ayhan BAYRAM 10.08.2005 - 12:19 Böylelerini Türkiyeye getirmek lazim, belki tecavüz olaylari azalir, bazilarinda bikkinlik duygusu olusturur ve ibret alanlarda olabilir. Ayhan abi... ÖL! Millet sapıtmış yaa..[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Türkiye'de böyle bir şey olsa üstüne poarada verilse bu fakirlikte o bina kadınlı erkekli kuşatılır bir kısım paraya saldırır para kapışılır sonrada kızlar öldürene kadar.....[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him. [Bu mesaj cenin tarafından 10 Ağustos 2005 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ayhan bayram'a buradan sevgilerimi gönderiyorum.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Yalnız bir tanesi 52 de pes etmişken diğerinin 64 e kadar devam etmiş olması beni kıllandırmadı desem yalan olur. Amaç üzüm yemek değil bağcı dövmekmiş galiba, iddiayı kazanmak hikaye ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 adamlardan bırıde paraya ıhtıyacım vardı demıs ayakkabı alıcakmış:)..Hey gidi gunler:)...[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ulen bide kızlar salak her gelene 50 euro vermişler,(yoksa benmi yanlış anladım) yaw sen gel türkiyede yap kişi başına 100 euro alıpta ülkene sayılı zenginlerden biri olarak dönmezsen aha ben buraya yazıyorum :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bizim ulkede olsa bi 30 gun surerdı ..Sonrada kızlar bır ulke kurardı:)[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ya asıl ben kazanan ne aldı onu merak ediyorum :lol: Yani zaten alıcağını almış daha ne verecek öbür kız buna?[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @cırcır bizim ulkede olsa kızlar şimdi yaşamıo olurdu :D[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 böyle iddaaya can kurban :lol:[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" Msn l Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar