Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bu şarkıyı 3 kişi üst üste dinledik fakat hiç bir şey anlamadık.. nedir yani "bir ateş söndü, küller üflendi.." nedir ya çıldıracağız evde 3 kişi mal olduk aptal olduk q: anlayamıyoruz (: ilgili şarkı : sinse gap ay wonin gap sinse gap ay wonin gap bir ateş söndü koru küllendi bir ateş söndü küller üflendi fırtına esti, hortuma döndü kuzular gördük, kurtlara döndü asıla asıla asıla asıla hayata asıla asıla umudun yolu bu olsa yıkılmam ben bundan sonra bir tren kaçtı daha zorlaştı bir hayat geçti aşka yaklaştı pompala hadi pompala pompala kalbi pompala [Bu mesaj Zenphex_Majoram tarafından 10 Ağustos 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir]
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 çok saykodelik bir çalışma olmuş evet evet...[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Yo yo daha cok surrealist ve postmodern bir eser bence[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya bu olayı bende idrak edemedim geçen klibini gördüğümde.
pediculus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yaw rebel moves işte öyle ortaya karışık yapıyo adamlar anlamsız sözler falan[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 O_o bu ne bea[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 rebel moves tur , naapsa yeridir :-)[signature][hline]Open the door and the moon will fall.....
Rocko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 rockistanbul canlı dinlemiştim adamları bu şarkıları güzeldi bunlar nece yapıyor şarkılarını rebelcemi :D?[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ......
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 e tabi rebelce yani..kınadım seni şimdi :-p[signature][hline]Open the door and the moon will fall.....
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 dadaist muzigin tırtları işte.[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı elvyn: FUCK OFF Sina: * Fuck mode off *
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bence fena bir şarkı değil,dinledikçe kendini sevdiren bir şarkı,ben de ilk başlarda demiştim ne bu ya salak salak sözler diye ama zaman geçince kulak alışınca eğlenceli bir şarkı olduğunu fark ediyor insan[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 rebel moves dokturmuş yine sok tatli şarkı olmuş[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Rebel Moves ise orada duracaksın. :9[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 süper bence hehe, aşkım aşkım die haykıran arabeskçilerden daha iyidr ( zevk meselesi tabi ) hadi pompala.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb.
Einherjer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bence mor mantarlari yemisler.. Kafalari guzel olmus sacmalamislar.. Bkz : (Tiamat - Whatever That Hurts)[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ne kdr orjinal bir grup oldugunu cd sini alanlar anlamıştır zaten...her track ayrı muhteşem...
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Rebel Moves kimisine göre güzeldir ama ben gıcık oluyorum. Ne bileyim çok itici geliyor. O tarzı da pek sevmem zaten ama ondan değil. Bunlara özel bi gıcıığım var. Adamın şarkı söylerkenki hareketleri falan (böyle öne eyiliyor ya) beni sinir ediyor. Aynı şeyi devamlı tekrarlamaları aklımı oynattırıyor. Hele bi "Şii-iiii" diye bi parçaları vardı ona iyice uyuz oluyodum. Ya bunlarda bişey var yada ben manyağım :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
Öne çıkan mesajlar