Shu_Qi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bu charge back oalyı nedir ya arkdaşlar ben bunlarınyapacagı oyunun taaaaa a.q millet dupe yapar it gibi bi bi bok yemeyiz ama banuı biz yeriz bu chargeback olayını nasıl ve nereden açtırabiliriz bu konuda yazılarınız bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Charge back ne? Roll back mi demek istedin?[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Yok yeni bi ban sebebi. Açıklaması: Gm nin canı sıkılır ve adam banlamak ister. Bu seçtiği şanslı kişiye chargeback oldun denir...[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bu aralar 200e yakın kişinin banladındığını duydum piyango gibi bişeymiş :)[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:50xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 nasssıı ya gökan ciddenmi banlandın sen? haydaaaaaaaaaaaaaa :([signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 gökhan abi gecmiş olsun.cok üzüldüm yaa:( nasıl yaptı {Edit} bu işi.... [Bu mesaj Lonely tarafından 11 Ağustos 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 11 kişinin banı açılmış[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya a.q oyuna ya.insanın canı sıkıldımı banlarmı ya.aslında elimde fırsat olsa şer...z gmleri banlrım bi güsel.ama hepsini diil bunlar gibi o.....ları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 su gmlere bi çare bulun artık.kimse kafasına göre banlıyamaz bu ne aya.millet sabahlara kadar uykusuz kalıp IvI kassın sonra ban ohh be ne güzel iş.her IvI 70 i gm yaparlarsa sonucta bu olur.knigth online nın haline cok acıyorum yazık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Şaka yaptım la :) Vardır bi sebebi :([signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogulcanoral Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 arkadaşalr bendede aynı olay oldu ne yapmak lazım yeter bıktım ya adamlara para kazandırıyoruz bize yaptıklarına bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogulcanoral Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 due to charge back diyo bu nasıl çözülecek arkadaşlar lütfen yardım edin çok kötü durumdayım ben resmi sitedeki isyour account blocked bölümüne e-mail attım inşallah acarlar accountumu.cewaparınızı bekliyorum arkadaşlar sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 block gibi bişeymiş o açılıyo tek tek herkesin... bende 1 gün bloclu kaldım..itemi siline herkes bloclanıyo...(eskiden direk banlıyolardı...)[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .................clan:Yok np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:SATILIK burdan pm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogulcanoral Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 abi ban list i full bu nedenden dolayı kaynıyo ne yapmak lazım açılmıyo abi herkesin...yardım edin lütfen. ben is ur account blocked bölümüne şunu yazdım doğru olmuş mu acaba bi bakarsanız i have bought silverpremium service.it has finished.then you blocked my account.you have got no right to do this.that why i ll take u the court.you should better tell the problem to the police.but if you open my account as soon as possible i will take back my complaint.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: ogulcanoral, 11 Ağustos 2005 21:27 tarihinde demiş ki: abi ban list i full bu nedenden dolayı kaynıyo ne yapmak lazım açılmıyo abi herkesin...yardım edin lütfen. ben is ur account blocked bölümüne şunu yazdım doğru olmuş mu acaba bi bakarsanız i have bought silverpremium service.it has finished.then you blocked my account.you have got no right to do this.that why i ll take u the court.you should better tell the problem to the police.but if you open my account as soon as possible i will take back my complaint.... oral arkadağım gramer kullanmışsın valla. Gramersiz olsaydı anlardım :D grammerim "0" da..[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: OSMANLI Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Doğru anladıysam biraz komik olmuş oO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 block dedik ya bak benimki açıldı 1gün sürdü...olmadı gmye msn at i am ko/ares player i have silver pre!!!özellikle pre olduğunu yaz.. gm bi ara bakıyo ve açıyo neden banlandığı sorduğunda cvp bile vermiyo o başka..neden banladığınıu sormada ısrar edersen banlıyo(bizim arkdaş banlandı)ısrar etme yani niçin banlandığını sorma fazla kafa yorma...böle şeyler artık alışageldik oldu...[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .................clan:Yok np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:SATILIK burdan pm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: KoRn3RoTh, 11 Ağustos 2005 21:24 tarihinde demiş ki: block gibi bişeymiş o açılıyo tek tek herkesin... bende 1 gün bloclu kaldım..itemi siline herkes bloclanıyo...(eskiden direk banlıyolardı...) 1 sn 1 sn simdi ben blocklanacam mı benimde itemim silindi ?[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogulcanoral Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 komikliği bırak arkadaşımda yardım et nasıl halledbilirim nasıl açtırabilirim accountu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogulcanoral Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 korn3roth arkadaşım ilgin için teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: CursetH, 11 Ağustos 2005 21:32 tarihinde demiş ki: said: KoRn3RoTh, 11 Ağustos 2005 21:24 tarihinde demiş ki: block gibi bişeymiş o açılıyo tek tek herkesin... bende 1 gün bloclu kaldım..itemi siline herkes bloclanıyo...(eskiden direk banlıyolardı...) 1 sn 1 sn simdi ben blocklanacam mı benimde itemim silindi ? öle gibi bişey kardeşim benim mage earning(boss drop.1.el)ıron neclage(1.el bos drop) ve 5 muhteşem cursd upgrade scrolum silindi(niye sildiğini hala anlamadım)..silinidikten 1 gün sonra acoount block yedi ama dün açıldı hatta senle maradonda konuştuk...[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .................clan:Yok np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:SATILIK burdan pm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogulcanoral Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 işe bak bende arkadaşıma complete robwe aldım serwer down mudur res midir ne oldu girdim bi baktım complete robe yok ve ertesi gün işte account gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 polisin bu oyunla bağlantısı var mı :?[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D TOWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 dediğim şey bu işte item siliniy o 1gün sonra block yiyon...[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .................clan:Yok np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:SATILIK burdan pm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogulcanoral Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 korn arkadaşım peki kaç gün sonra açılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar