Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noluyor bu ruyalara?

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

Son 1 2 aydır gordugum bır ruya var sımdı..Dunde gordum artık tak etti..Sadece paylaşmak ıstedım ..Onun ıcın yazıyorum..Belli bi alanda yanı bos kımsenın olmadıgı bır alandayım arkamdan gelen bır nesne veya nesneler var ama ne olduklarını bılmeden kosmaya calısıyorum..Ayaklarım harekt edemıyor..Bı enerjı hıssedıyorum kendımde ama nedense kosamıyorum ve nesne her nese herseferınde bana cok yaklastıgını hıssettıgım anda uyanıyorum ılk zamanlar 2 3 haftada bı bole ruyalar goruyordum..Sımdı son 15 gunde 4 5 kez gordum...Gercekten aynı ruyayı nıye goruyorum kafayı yıyıcem..O yuzden ruya kontrolu ısıne gırmeye calıstım olmadı :)..Ya nedır bu cıldırıcam...[signature][hline]MetallicaTurkeyForum
Msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de lisedeyken hep gördüğüm ayno rüya olurdu, sadece içindeki karakter değişirdi ama şimdi o rüya bitti ama birşey olmadı. :p
Rüya orta çağda çatılar üzerinden zıplayarak böyle wraith gibi birşeyden kaçma temalıydı hatta gece konakladığım yerler bile çatı tepesiydi hiç yere inmiyordum hehe.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

ya şaka bi yana, discovery channel'da izlemiştim.
tekrarlanan rüyalar bazı sinirsel ve solunum yolları ile ilgili rahatsızlıkların belirtileri olabiliyorlarmış.
bi hastanede uyku dispanseri gibi bişey var diye duymuştum. istiosan bi git görün.
Allah korusun inşallah bişi yoktur ama kötüsünüde düşünmek lazım[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Sosyal ağlarda paylaş

psikolojik olarak etkilendiğin ve sürekli tekrarlanan bir şeydendir. ben kazadan sonra yatarken yerımden sıçrıyordum, şimdi ne zaman hastaheneye gıtsem aynı şey oluyor.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi cidden öyle ama pek yorumlanacak bişi yok :)
üstünü sıkı sıkı ört her tarafını tabi 3 kulhuvallah 1 elham oku yat. Bi daha görmezsib.
edik : Sağlığın yerindeyse yani fiziksel olarak.
Bi psikologa görünebilirsin. Ama pek kötü bi rüyada değil.

[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.

[Bu mesaj insight tarafından 10 Ağustos 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende dedim psikyatr eğer fiziksel bi hastalığın yoksa tabi.
Genelde bu tip rüyalar kabus gibi yüksek ateşlerde fln görülür.
edik : benimde ondan[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |

[Bu mesaj insight tarafından 10 Ağustos 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm Sandman le konuşman gerek sanırım... Yüksek sesle "Morpheus" de o gelir senin yanına... O gelmezse kuzgunu Daniel'i yollar (bkz. Neil Gaimans sandman)

Psikoloğa gidecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Bazen böyle garip şeyler olabiliyor. Üzerine düşündükçe aynı şeylerin tekrar edebileceğini söylerim sadece..[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abı ılk zamanlar takmıodum ruya dıyıp gecıodum sonra gene aynı ortam gene tmm dedım bu temmuz ayında ozellıkle cok kotu oldu..Sıkıntıdan mı neden olsa gerek..Ben bı psıkologa gorunsemmı napsam annemlere solersem baya sasırlar..Bari kendım gıdeyım..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum
Msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Kendin gitme söyle şaşırsınlar.
Sölenmicek ne var onu anlayamadım.
Git söyle bilsinler oturun konuşun..

Ayrıca sıkıntın fln varmı ?
Maddi manevi?[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Sosyal ağlarda paylaş

E belliki manevi bi sorunun var anlatmıcaksan nasıl yardım edebiliriz?
Yardım istemişsin ama sorununu bilmeden yarım edemeyiz.

Bu şeye benzer
-Doktor bey benim biyerlerim ağrıyor.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...