Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ben vallah hız için almadım kız için aldım :) abimde honda cbr 600 war bende cbr 950 :) geçen gün iki kızı birden bindirdim motora caddede millet bana bakıodu egzosta 400 dolar verdim yani bak 600 luk alırsan 15 milyar tutar kaliteli alcaksan (15 milyar tuatr dediim egzost vs vs de dahil) egzost alcak yer caddede Korlas war orda devil marka egzostlardan aldım sağlam ses verio[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 bence alma derim vallah belediyeye küfür edersin vallah ben giderken bi çukura girdiim de küfür ediorum eşşolueşşekler vs vs yani abim cbr 600 ünü 14 milyara almıştı fuardan kullnılmamış bi kaç milyar daa koyarak üstüne harika motorlar alabilrsin ynlız amerikaya git orda 4000 dolara yzf 600 almıştım babamda gümrük müşaviri kendi şirketleri var yhain amerikadan alınca ucvuza gelir hem biz geçiririz motorunu istanbula özelden yaz yeter babamla konuşuruum ama dediim gibi ist yollarında bi anlamı yok çok b**tan yollar[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ama illa alcam diosan cbr 600 al 600 ün üstü başlama ama 600 de sağlam allettir yani ama egzost alma ben aldım hata ettim tahriş edio biri yanımdan vuvvvvv die geçtii zmn bende direk kapışmaya başlıorum[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 surdan bak[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 pratikde ikinci el motor almamak lazım ama sen bilirsin, hondanın sürat motorları ucuz oldukça. zaten üzerine bir kaç milyar daha koyabilirsen 0 cbr 600 alabilirsin. ama arkadaşların da dediği gibi motor hele ki sürat motoru tehlikeli iş , ben de naked bike var bmw'nin süratla işim olmuyo zaten , hoş olsada o hava akımında paraşüt moduna geçip uçup giderim tahminen bu arada arabada en az motor kadar tehlikeli, öyle bu çok tehlikeli şu az tehlikeli diye bir durum yok. geçen gün gastede yolda yürürken kafasına bitmiş evden beton blok düşüp ölen adamın hikayesi vardı. sorun etme yani motoru, dikkat edince bişi olmaz.[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 yeni aliyosan en fazla 150 yada 300 luk bisey al fazlasi kesinlikle tehlike[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aspava Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Bak dostum ilk önce klasik mi yoksa normal bir yarış motoru istedigine karar ver Klasik istersen Suzuki iyi bir seçim Ama ben hız yapacam dersen sana 600 lük bir kawasaki ninja öneriirm ama manyak bir alettir sen yeni oldugun için yeter artar bile bunuda bulman için git 2. el motor galerilerine orda mutlaka bulursun ama sakın hata yapıp 900 luk bir ninja almaya kalkma kendine yazık edersin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 valla ben açıkçası şu reloaded filminde trinity nin kullandığı motoru ve o hareketleri yapmak için motor alıyorum desem 900cc yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: Umesh, 05 July 2003 14:27 tarihinde demiş ki: valla ben açıkçası şu reloaded filminde trinity nin kullandığı motoru ve o hareketleri yapmak için motor alıyorum desem 900cc yeter mi? :))) sen kamera arkasini izledinmi matrix reloaded in? o sahne aslinda labut lar var aralarinda bos yolda kullaniyor, hareketleri once 50 sonra 150 sonra 300 sonra 600 le yapmis 1000 de yapamamis gene 600 vermisler ve kadin 14 yillik kolejden beri motor kullaniyomus dusun :) sen onlari tr de yolda yapmaya kalkarsan kesinlikle 6 aya gidersin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 peki cross motoruyla arabaların üstünden atlasam o da mı namümkün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 İlk başlangıç için bütün motosiklet kullanıcıları ya enduro yada chopper önerirler ama benim fikrim chopper ın çok daha kolay ve eğlenceli olduğu... Ve kesinlikle ilk başlangıç için ikinci el ve ucuz bi modelle başla derim. Çünkü ister istemez düşürücen deviricen sağa sola tıklıycan :] Burdan ikinci el chopper fiyatlarına bi göz at derim...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 chopper mi onerirler basliyanlara yapma yahu daha neler, chopper motor degil yasam stilidir :) yaw[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 nedir bu chopper nerden alınır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Chopper dedikleri Harley tipi klasik görünüşlü motorlardır. Tor tor tor diye ses çıkarırlar (açıklamaya bak :-p ) Ağırdırlar ve racinglerden apayrı bir sürüş keyfi sunarlar. 160-170 basarlar maksimum zaten alan basmak için almaz bu motoru. Cruiser misali iş görür. Gidersin yollarda yalnız başına bir sen bir doğa bir de motorun misali... Bu arada ekonomik motor istiyorsanız Honda Titan 125 ler 100 km de 3lt yakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: hella, 26 June 2003 00:22 tarihinde demiş ki: 10 milyara öle trafiğin tozunu attıracak bişey bulamassın ki =([hline]G-power a.k.a gehena adamin hayallerini niye bozuyorksunki.[hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 adam trinity hareketi diyo, arkadas biz senin gibileri deli bisey yapmis diyoruz :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Infeqted, 07 July 2003 23:44 tarihinde demiş ki: adam trinity hareketi diyo, arkadas biz senin gibileri deli bisey yapmis diyoruz :)[hline] PAuahuauh koptum ya hiç gülecegim yoktu .Trinity hareketi :)[hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Ya sen neden yoruyorsun bu kadar kafanı sana tavsiyem al bi mobilet al bı tane :)[hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar