heso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Dalge geçtiğiniz konulara bak yazık[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Herkesin kandili mübarek olsun.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki: Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 heipinizin kandili mübarek olsun bakalım bu kandilde ne gibi şablon smsler gelcek merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mubarek ola...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 cümlemizin mübarek olsun.[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 cumlemızınkı mubarek olsun hayırlara vesıle olur ınsallahh[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Eyvallah..... seninde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedimcan1 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Evt. hepinizin kandili mübarek olsuuun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Varmi oruc olan?[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 herkesin kandili mübarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRomper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Herkesin kandili mübarek olsun. Oruç ben tutamadım ama tutanlara Allah kabul etsin[signature][hline]I sense a solve in search of answers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Aminn...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Akşam ezanı saat kaçta beyler??[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Erzurumda 19:28 diğer şehirleri bilmiyorum valla :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 İstanbul da herhalde 20:00 e yakındır, neyse :)[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Amin. cümleten bütün Müslümanların mubarek olsun.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 @Janit oruçmusun?[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Evet insight neden ki ne oldu? [signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. [Bu mesaj Janitschar tarafından 11 Ağustos 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Herkesin Kandili Mübarek olsun[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Sormuş sadece bi kötülük etmemiş, amacı sadece öğrenmek. Niyet kötü olmadıkça sorun yok...[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kandil olduğunu biri gelip kutlayınca öğreniyorum ya. kıl oluyorum kendime... mübarek olsun bu arada edit: şimdi bu saatte öğrenince başlasak tutmaya sayılır mı? sabah kahvaltıda açsam falan.(geçti borun pazarı da ben sorayım gene de) sambacı hocam bi cevap atar olmadı:) [signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir [Bu mesaj kaleidoscopic tarafından 11 Ağustos 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Janitschar, 11 Ağustos 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Sormuş sadece bi kötülük etmemiş, amacı sadece öğrenmek. Niyet kötü olmadıkça sorun yok... Bende orucum abi o yüzden sordum :) Ben iftarımı yaptım Allah kabul etsin seninkinide benimkinide.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Eyvallah insight allah kabul etsin... Not: İnsight arada bi kişinin mesajı vardı onun için yazmıştım o yazıyı ama mesajı silinmiş o kişinin [signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. [Bu mesaj Janitschar tarafından 11 Ağustos 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Anladım abi zaten :) Seninde Allah kabul etsin.. Nice kandillere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 amin, ecmain.. bende tutcaktım da dun ucaktaydım falan hıc halım yoktu oruc tutcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar