Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Afiyet olsun[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Net cafede bigün cafe sahibi ile bir çocuk iddaya girdi. 1 saatte hiç bişey içmeden 15 magnum yemesine(çikolata gibi karamelli olandan). Eğer yerse para vermeyecek. Yiyemezse adam hem 15 magnum parası verecek hemde 15 tane daha satın alacaktı. Adam 4x. i dakikalarda yedi.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 valla o beyaz olanından olsaydı ben 3 dakikada yerdim. :B süper bi tadı var onun.aynı tadın çukulatalısı için : (bkz: Milkybar)[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar