Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cesan&Ulaknet Ultima Sunucusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar şuan deneme amaçlı develop aşamasında olan ve henüz sadece hazır zebula script arşivi ve bir iki ekle açılmış ancak ;
100 oyuncu kapasiteli(kesinlikle lagsız) ve develop ve test dönemi boyunca skillerinizi kendiniz editleyerek oynayabileceğiniz ve bize testte yardım edebileceğiniz bir sunucu açmış bulunuyoruz.
Canı sıkılan eğlenmek isteyen varsa bekleriz.
Sunucuya girmek için:
Websitesi:
http://ultima.cesan.com.tr
den gerekli dosyaları indirebilirsiniz.
Saygılarımla...[hline]

[Bu mesaj BlueIce tarafından 07 July 2003 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ha bu arada Bronx'ada teşekkürü borç biliyorum :) .
Onun scriptlerini kullandım şuan tamamen en kısa zamanda değşiklikler ve ayarlamalarda yapacağım ama.
Yinede Soalasın Bronx . Scriptlerin açıklamalarından adını bile silmedim.
Sadece Magery sistemindeki filan bir iki küçük değişiklik yaparak i_man_brnx i değiştirdim :P
Ehu putuna yarıldım bu arada onuda bi ara kendi ismimle değiştirmeyi düşünüyorum ama yok kalsın dersen kalsın :) brit bankın ortasına koyarım 1 tane :P
Saygılarımla...[hline]
Mesaj tarihi:
said:
BlueIce, 07 July 2003 23:01 tarihinde demiş ki:
Ha bu arada Bronx'ada teşekkürü borç biliyorum :) .
Onun scriptlerini kullandım şuan tamamen en kısa zamanda değşiklikler ve ayarlamalarda yapacağım ama.
Yinede Soalasın Bronx . Scriptlerin açıklamalarından adını bile silmedim.
Sadece Magery sistemindeki filan bir iki küçük değişiklik yaparak i_man_brnx i değiştirdim :P
Ehu putuna yarıldım bu arada onuda bi ara kendi ismimle değiştirmeyi düşünüyorum ama yok kalsın dersen kalsın :) brit bankın ortasına koyarım 1 tane :P
Saygılarımla...[hline]

Pazar da vardi o puttan komediydi ya oraya da mı koydu :)[hline]Atalarımız demi$ ki:

Azimle s..çan duvarı bile delermi$
  • Yeni Oluştur...