ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya ben char takası yaptım xde cıplak bı archer aldım lvl 55. hp 60 da duruo hıc wermemıs dex262+(60) butun takılar +6 dex ustunde goblın war eslantta goren herkez soruo hacklendınmı nooldu?adam boyle bısey yapmıs ben deıstırsem mı stattları ?yanı zaten bu rougeları def e ıhtıyacı cook.. deıstırıp 90 mı yapsam hp yı chıtın mı gıysem?yoksa boyle mı kalsın_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 assasin ise paper işe yaramayabilir. yakından giriyon çünkü. archersa kalsın derim[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D TOWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: ExtRaFlush1R, 11 Ağustos 2005 17:24 tarihinde demiş ki: xde cıplak bı archer aldım lvl 55. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 pardon görmemişim :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D TOWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 262 dex konusunda yanılıyorsun bence okadar olamaz ama paper assasin bence bi ise yaramaz assasinde olay item zaten iyi item varsa kesersin herkezi ben bi arkadasla degismistim lvl 60 paper assasin,mageler sopayla olduruodu okadar ezik yani allah sbir versin diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 262 dex olmaz zaten :D bi stata en fazla 255e kadar verebilirsin[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D TOWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 pardon ya bende gormemişim :) yazdim hemen ama archerinda armora ihtiyaci var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=121551 http://forum.paticik.com/view.php?id=118630 http://forum.paticik.com/view.php?id=108352[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yeri deil ama su an herhangibir serverda uskoda yani oyuna girebilen varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 242 dex 262 kım dedı ya alla alla :D (prd yanlıs yazmısım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 zhetes senın gonderdın konuda 82 hp yapmıs adam nası paper olurkı o benım dedıgım 60hp hıc wermemıs fp bıle gıyemıo anlıcan bu yaptıgı iyimi kalsınmı dıorum ben?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Plate Assinler Var ve Assasin'in Paperi Parmakların Hızlı İse Çok Etkili Bir Karakterdir. Hele İleriki lvllerde 225Dexin üstüne hpler eklenince çok daha iyi olur.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bence normal sin yap (dex+hp). paperın lvl 60 tan sonra bir anlamı kalmıyor çünkü boss+pk olayında hpde önemli. illaki ap boost yapim ani saldırılar yapim ve saglam damage vurayım diyosan paper rogue yapabilirsin. pek tavsiye etmiyorum tabii bu seçenegi çünkü paper rogue ancak noob kesmeye yarar. 2li kapışmalara giremezsin.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tezgahtar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 arkadaslar ben papaer rogue olmak istemezdim ama d1 de adamım hacklendi mecburen oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar