pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 BEYLER DEMIN ACTIM TOPİC silindi gecmıse baktım benım sorualarımı cvp lamıyor cok geyik cvp lar var. lutfen biri cvp laya bılırmı 1- empire nerden iner 2- eskı ach lar ıle mı devam etcez 3- bu empire knight ın ustunemı gelcek yoksa ayrı bır oyun dıyebılırmıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carizard52 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 valla bilenlere sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tıhk Madalya fln istemiyorummmm ara bul.100 lercesi varya bu konun 4. sayfaya bak[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Demekki sorularının cevapları forumda var ki siliniyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 biri diyor sılınmıcek alttaki diyor hadilennnn ben hangisine ınancam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Şuan KE beta bu yüzden ayrı bir server olarak var. Şu an oynadığın serverdaki charların kalacak. KE ye geçtiğimizde oyunu yeniden indirmek zorunda kalacaksın (Myko da böyle idi). Kısacası bi gün oyuna girmek istediğinde "Version Error" yazısını göreceksin ve siteye girip yeni clienti indireceksin. Sözde bu ay geçeceğiz ama KE de şu an çok bug var. Party atıyosun cırt oyun kapanıyor. Bankaya item koyuyosun geliyosun yok. Trade atıyosun eğer adam hareket ediyosa senin oyun hata veriyor. Sunders dan item alıyorsun oyun kapatıyor. Neyse snrm konuyu dağıtıyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar