Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Arkadaslar bende is hayatına ucundan kosesinden atilmak istiyorum. Burada yasca buyuk, hatta isyeri sahibi olan abilerimiz var. Bu konuda eminimki buraya birseyler yazacaklardir. Yani neler yapmaliyim, ilk once nereye basvurmaliyim, ne tur olumsuzluklarla karsilasirim, vs, vs..??? Simdiden herkeze cok tesekkur ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yaşın kaç?[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paradan çok bilgi lazım. Ne açmak istediğini söyle önce...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yasim 18, acmak istedigim yer aslinda tam olarak belli de degil ama onemli olan ne acmak istedigim degil bildigim kadariyla. Size soyle anlatayim, bakkal accam diyelim, benim ogrenmek istedigim sey malemeleri nerden alacagim, raflari nasil yaptiracagim degil. Benim ogrenmek istedigim vergi levhasidir, yazar kasasidir, isim tescili diye bir durum varsa o dur, ve bunun gibi seyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Valla muhasebeci hepsini yapar senin için onların sen merak etme sen iş yeri açmak iste muhasebeci herşeyi yapıo senin için.. Sen yeterki paradan bahset :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya ben ltd. sti. falan filan fistikli, ortakli buyuk bir sirket acmicam ki :) muhasebecim yok benim :P Ben kucuk bir dukkan acicam, sanirim buna veriler ad; "adi isletme" gibi birsey. Kisacasi tek basimayim ve herseyi kendi basima yapmak istiyorum. Aranizda izlemem gereken adimlari bilen biri mutlaka vardir, insallah konu heba olmadan sonuca ulasilir. :) [Bu mesaj Bobo tarafından 28 Temmuz 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Bobo, 28 Temmuz 2005 13:58 tarihinde demiş ki: ya ben ltd. sti. falan filan fistikli, ortakli buyuk bir sirket acmicam ki :) muhasebecim yok benim :P Ben kucuk bir dukkan acicam, sanirim buna veriler ad; "adi isletme" gibi birsey. Kisacasi tek basimayim ve herseyi kendi basima yapmak istiyorum. Aranizda izlemem gereken adimlari bilen biri mutlaka vardir, insallah konu heba olmadan sonuca ulasilir. :) [Bu mesaj Bobo tarafından 28 Temmuz 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Ne açarsan aç muhasebecin olmak zorunda...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 xaeronun dediği gibi muhasebecin halleder herşeyi..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Muhasebeci zorunlu mu? hmm, isler karisiyor :-P Peki boyle zorunlu olmasi gereken baska neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Muhasebeciyi bul sonra yeniden tartisalim :D Ama sen ilk basta ne acican onu bi söylesene veya söyledinde ben mi bulamadim anlamadim..[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben senin muhasebeni tutarım..babam ünlü bir muhasebecidir..istanbul piyasasında epey süredir muhasebe yapan serbest muhasebeci..yanında çırağız tabi :D ücreti sonra konuşuruz :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 baba temiz bi is acarsan istanbulda, seneye yazın ben senle asgari ücrete çalısırım söz, ama böle sex shop fln olmasın, elaleme söylenck türdn bise olsn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yok yaw ole biryer degil. Internet cafe dusunuyorum yada dvdshop gibi biryer, yada tshirt satilan, her turlu tshirt bulunabilecek turunden. Yani aslinda ne acacagim konusunda kesin karar veremedim. Ustte yazdigim islerde birbirine benzeyen isler degil, cok farkli sermayeler isteyecek seyler. Yani ben olayin "yasal isyeri statusu nasil kazandirilir" tarafindayim. Yani terimleri tam olarak da bilmiyorum umarim anlatabiliyorumdur. Simdi zorunlu olarak muhasebeci olmak zorundaymis, peki baska var mi boyle zorunlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Sen tam olarak Şahıs şirketi kurmak istiyorsun. Aşağıdaki linki incelersen bir çok soruya cevap bulabilirsin. Şirket türleri ve tavsiyeler hakkında yararlı bir site[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 harbi tişörtçü iyi tutar..abonen oluruz..hatta sana paticik tişörtü de yaptırırız :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bagkura basvurman lazım.bagkur üyesi olacaksın en alt basamak aylık 190-200ytl falanmıs.diğerlerini muhasebecinle görüşecen artık.5 10 kurus için dandik muhasebecilerle anlaşma cok ugrasırsın.5 10 kurus fazla ver adam gibi muhasebeciye git.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Bobo, 28 Temmuz 2005 17:19 tarihinde demiş ki: Yok yaw ole biryer degil. Internet cafe dusunuyorum yada dvdshop gibi biryer, yada tshirt satilan, her turlu tshirt bulunabilecek turunden. Yani aslinda ne acacagim konusunda kesin karar veremedim. Ustte yazdigim islerde birbirine benzeyen isler degil, cok farkli sermayeler isteyecek seyler. Yani ben olayin "yasal isyeri statusu nasil kazandirilir" tarafindayim. Yani terimleri tam olarak da bilmiyorum umarim anlatabiliyorumdur. Simdi zorunlu olarak muhasebeci olmak zorundaymis, peki baska var mi boyle zorunlu? tshirt cu ac tshirtcu , senden giyiniriz:) bide bize patili tisort bastirirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 işyeri açmak öle kolay mı?[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 auahah herkes senden alir artik forum üye karti cikarirsin actiktan sonra indirimli pati t-shirtleri :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bak bende bi esnaf olarak..şunu söliyim.yapacağın işde daha önceden pişmemişsen yada birinin yanında çırak/kalfa olarak ezilmemişsen yada birinin yanında çalışmamışsan esnaflığa atılma..ilk önce ilerde yapabileceğin işi kararlaştır.o iş üzerine çalışan bi yere işe gir karın tokunada olsa 1-2 yıl kadar sürt.1-2 yıl sonra kendıne sor neler öğrendim,neler başarabilirim diye.eğer kendınden eminsen artık dükkan acabilirsin.[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: HocaEfendi, 28 Temmuz 2005 22:07 tarihinde demiş ki: bak bende bi esnaf olarak..şunu söliyim.yapacağın işde daha önceden pişmemişsen yada birinin yanında çırak/kalfa olarak ezilmemişsen yada birinin yanında çalışmamışsan esnaflığa atılma..ilk önce ilerde yapabileceğin işi kararlaştır.o iş üzerine çalışan bi yere işe gir karın tokunada olsa 1-2 yıl kadar sürt.1-2 yıl sonra kendıne sor neler öğrendim,neler başarabilirim diye.eğer kendınden eminsen artık dükkan acabilirsin. isin diger kismi saka tarafiydida ben de katiliorum arkdasin dediklerine calismak apayri bisey resmen neye ugradini sasirabilrsin[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hocaefendi çok doğru demiş.. patronluk bi işyerinde kalfa-çırak-usta olarak çalışmaktan bin kat zordur. her işin öyle pislikleri var ki..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yapması gereken formaliteleri soruyor bundan anlayan bir arkadşım vardı ama devlet daireleriyle uğraşmak dünyanın var ya en dandik ii hayatından bezersin...[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 2 milyara yakin masrafi var onu biliyorum.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ben o masraf is yerinin buyuklugu ve is butcesine göre deisitini saniorum?[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar