Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasil isyeri acilir?

Bobo

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar bende is hayatına ucundan kosesinden atilmak istiyorum. Burada yasca buyuk, hatta isyeri sahibi olan abilerimiz var. Bu konuda eminimki buraya birseyler yazacaklardir. Yani neler yapmaliyim, ilk once nereye basvurmaliyim, ne tur olumsuzluklarla karsilasirim, vs, vs..???
Simdiden herkeze cok tesekkur ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yasim 18, acmak istedigim yer aslinda tam olarak belli de degil ama onemli olan ne acmak istedigim degil bildigim kadariyla.
Size soyle anlatayim, bakkal accam diyelim, benim ogrenmek istedigim sey malemeleri nerden alacagim, raflari nasil yaptiracagim degil. Benim ogrenmek istedigim vergi levhasidir, yazar kasasidir, isim tescili diye bir durum varsa o dur, ve bunun gibi seyler..
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben ltd. sti. falan filan fistikli, ortakli buyuk bir sirket acmicam ki :)
muhasebecim yok benim :P
Ben kucuk bir dukkan acicam, sanirim buna veriler ad; "adi isletme" gibi birsey.
Kisacasi tek basimayim ve herseyi kendi basima yapmak istiyorum.
Aranizda izlemem gereken adimlari bilen biri mutlaka vardir, insallah konu heba olmadan sonuca ulasilir. :)

[Bu mesaj Bobo tarafından 28 Temmuz 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bobo, 28 Temmuz 2005 13:58 tarihinde demiş ki:
ya ben ltd. sti. falan filan fistikli, ortakli buyuk bir sirket acmicam ki :)
muhasebecim yok benim :P
Ben kucuk bir dukkan acicam, sanirim buna veriler ad; "adi isletme" gibi birsey.
Kisacasi tek basimayim ve herseyi kendi basima yapmak istiyorum.
Aranizda izlemem gereken adimlari bilen biri mutlaka vardir, insallah konu heba olmadan sonuca ulasilir. :)

[Bu mesaj Bobo tarafından 28 Temmuz 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir]

Ne açarsan aç muhasebecin olmak zorunda...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Dj XæRo - The Terror Blade
Sosyal ağlarda paylaş

ben senin muhasebeni tutarım..babam ünlü bir muhasebecidir..istanbul piyasasında epey süredir muhasebe yapan serbest muhasebeci..yanında çırağız tabi :D

ücreti sonra konuşuruz :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yaw ole biryer degil. Internet cafe dusunuyorum yada dvdshop gibi biryer, yada tshirt satilan, her turlu tshirt bulunabilecek turunden.
Yani aslinda ne acacagim konusunda kesin karar veremedim. Ustte yazdigim islerde birbirine benzeyen isler degil, cok farkli sermayeler isteyecek seyler. Yani ben olayin "yasal isyeri statusu nasil kazandirilir" tarafindayim. Yani terimleri tam olarak da bilmiyorum umarim anlatabiliyorumdur.
Simdi zorunlu olarak muhasebeci olmak zorundaymis, peki baska var mi boyle zorunlu?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bobo, 28 Temmuz 2005 17:19 tarihinde demiş ki:
Yok yaw ole biryer degil. Internet cafe dusunuyorum yada dvdshop gibi biryer, yada tshirt satilan, her turlu tshirt bulunabilecek turunden.
Yani aslinda ne acacagim konusunda kesin karar veremedim. Ustte yazdigim islerde birbirine benzeyen isler degil, cok farkli sermayeler isteyecek seyler. Yani ben olayin "yasal isyeri statusu nasil kazandirilir" tarafindayim. Yani terimleri tam olarak da bilmiyorum umarim anlatabiliyorumdur.
Simdi zorunlu olarak muhasebeci olmak zorundaymis, peki baska var mi boyle zorunlu?

tshirt cu ac tshirtcu , senden giyiniriz:) bide bize patili tisort bastirirsin...
Sosyal ağlarda paylaş

bak bende bi esnaf olarak..şunu söliyim.yapacağın işde daha önceden pişmemişsen yada birinin yanında çırak/kalfa olarak ezilmemişsen yada birinin yanında çalışmamışsan esnaflığa atılma..ilk önce ilerde yapabileceğin işi kararlaştır.o iş üzerine çalışan bi yere işe gir karın tokunada olsa 1-2 yıl kadar sürt.1-2 yıl sonra kendıne sor neler öğrendim,neler başarabilirim diye.eğer kendınden eminsen artık dükkan acabilirsin.[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HocaEfendi, 28 Temmuz 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
bak bende bi esnaf olarak..şunu söliyim.yapacağın işde daha önceden pişmemişsen yada birinin yanında çırak/kalfa olarak ezilmemişsen yada birinin yanında çalışmamışsan esnaflığa atılma..ilk önce ilerde yapabileceğin işi kararlaştır.o iş üzerine çalışan bi yere işe gir karın tokunada olsa 1-2 yıl kadar sürt.1-2 yıl sonra kendıne sor neler öğrendim,neler başarabilirim diye.eğer kendınden eminsen artık dükkan acabilirsin.

isin diger kismi saka tarafiydida ben de katiliorum arkdasin dediklerine calismak apayri bisey resmen neye ugradini sasirabilrsin[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Böle bildim böle sölerim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...