Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıza açılmak....

sasha

Öne çıkan mesajlar

Kızın yanında fazla dolaşarak anlıyabilirsin zaten sevgilisi olup olmadığını, gerisi artık sana kalmış birşey.
Bir de aklıma kötü bi espri geldi içimde kalmasın patlar falan aman.
Kızlara Açılma, denize açıl :P ama fazla açılma boğulursun ıyghh iğrencim tmm ahahahah[signature][hline]Janitschar Family LL
P.S.T.
Sosyal ağlarda paylaş

evet 1 mesajlık iş deil ben 4 mesajda öğrenmiştim
adam gibi açık açık sor öğrendiğim 1 şey varsa oda açıklığı sevdikleridir.ilk önce inkar etti ama sonra itiraf kendilğiğinden geliyor
not:kızda bişeyler vvarsa[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

ya eger biraz çakallık yapabilirsen öğrenebilirsin rahatlıkla.. mesela geceleri dışarıya çıkıyor musun de.. yok derse sevgilin mi kızıyo yoksa de.. evet derse de "sevgiliyle gece gece gezmek ne süper oluyodur de"
aha da budur!!
yakında özel ders verecem bu konularla ilgili :D
Sosyal ağlarda paylaş

hımm ortak arklarınız warsa buluşun.ama zoru oyna kızlar zoru sewer (istinalar war tabe).ayrıca bi erkek arkın gidip örnmsn erkek arkı olup olmdğı kız olsun mümkünse.çünkü sonradan hoşlanmıyorsa ee biraz da zeka varsa kız durumu çakabilir=)sonra msj olayına gir dostça.1 2 gün konuş böyle.ama belli etme.baktın ki çağrılarına cewap werio cewap atıyo. öyle söyle derim=)işe yarıyo
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şole bişey...bi kere int. yok onda. ztn teklifi de msg ile yapmayacağım ...ortak ark larımız var görüşüyoruz da ama beni arkadaş gibi mi görüyo yoksa bşka şekilde mi onu anlayamıyorum benim kafamı karıştıranda bu arkadaşlaığını kaybetmeden bunu öğrenmenin bir yolunu arıyorum. ..yoksa salak gibi hiç bi muhabbetim yokken msg atıp beni sevip sevmediğim anlamak değil maksadım...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
IsAbeLLa, 04 Ağustos 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
hımm ortak arklarınız warsa buluşun.ama zoru oyna kızlar zoru sewer (istinalar war tabe).ayrıca bi erkek arkın gidip örnmsn erkek arkı olup olmdğı kız olsun mümkünse.çünkü sonradan hoşlanmıyorsa ee biraz da zeka varsa kız durumu çakabilir=)sonra msj olayına gir dostça.1 2 gün konuş böyle.ama belli etme.baktın ki çağrılarına cewap werio cewap atıyo. öyle söyle derim=)işe yarıyo
ve çağrılra cevap atıyo hatta kendi bile çağrı bırakıyo bzn...
Sosyal ağlarda paylaş

pekala, kız direk sana yazıyorsa ama aynı zamanda o anki sevgilisindn de bahsediorsa ne yapacaksın?

beni buluyor zaten böyleleri[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZaugnaKhaldun, 05 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
pekala, kız direk sana yazıyorsa ama aynı zamanda o anki sevgilisindn de bahsediorsa ne yapacaksın?

beni buluyor zaten böyleleri

o kız ya seni kıskandırmak için yapıyor ya da seninle eğleniyor
başka bir şey gelmior :)

sasha git konuş abi yavaş yavaş konuya gir anlarsın zaten :D[signature][hline]Pati Olm?!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
IsAbeLLa, 04 Ağustos 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
vaşşş sen neler biliomusşşuun?[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...