sasha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bi kız var benden hoşlanıyomu hoşlanmıyomu tam olarak anlamış değilim..erkek arkadaşı var mı onu bile bilimiyorum.Direk de sormak istemiyorum nasıl bi yol önerirsiniz??(muhtemelen msg atıcam ona göre)her iki soru için de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 git kiza sümüğünü at yada yaninda burnunu kariştir birşey demiyorsa aşiktir. rahatsiz oluyorsa değildir hizlica kalkip gidiyorsa erkek arkadaşini çağiriyor demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ewt haklısın o ana kadar aşık olup olmadığını öğrenirim ...gerisi olmaz ama :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 duyduğum en saçma yöntem... bunu öğrenmek 1 mesajlık iş değildir. bir süre arkadaşça konuş. soa konuyu açması çok daha kolay olur[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Kızın yanında fazla dolaşarak anlıyabilirsin zaten sevgilisi olup olmadığını, gerisi artık sana kalmış birşey. Bir de aklıma kötü bi espri geldi içimde kalmasın patlar falan aman. Kızlara Açılma, denize açıl :P ama fazla açılma boğulursun ıyghh iğrencim tmm ahahahah[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 evet 1 mesajlık iş deil ben 4 mesajda öğrenmiştim adam gibi açık açık sor öğrendiğim 1 şey varsa oda açıklığı sevdikleridir.ilk önce inkar etti ama sonra itiraf kendilğiğinden geliyor not:kızda bişeyler vvarsa[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 KIZLA KONUŞ, Keyifli bi ortam yarat, ve o anda şey.., erkek arkadaşın war mı de weya bi ortam yarat elini tut fln özel bişey olsn, bu arada bunu yanlış anlıyabilck biri war mı fln diye sor ama sorarken sewimli ve neşeli olmalısın, ciddi olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 mesaj atma SAKIN ! mesaj olayı bitirir önce istersen msnde konuş bi süre ama mesajla ilan-ı aşk %99 red dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya eger biraz çakallık yapabilirsen öğrenebilirsin rahatlıkla.. mesela geceleri dışarıya çıkıyor musun de.. yok derse sevgilin mi kızıyo yoksa de.. evet derse de "sevgiliyle gece gece gezmek ne süper oluyodur de" aha da budur!! yakında özel ders verecem bu konularla ilgili :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 kız nerden ne kadar yakın bi arkın bide internet üzerinden mi[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hımm ortak arklarınız warsa buluşun.ama zoru oyna kızlar zoru sewer (istinalar war tabe).ayrıca bi erkek arkın gidip örnmsn erkek arkı olup olmdğı kız olsun mümkünse.çünkü sonradan hoşlanmıyorsa ee biraz da zeka varsa kız durumu çakabilir=)sonra msj olayına gir dostça.1 2 gün konuş böyle.ama belli etme.baktın ki çağrılarına cewap werio cewap atıyo. öyle söyle derim=)işe yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 şimdi şole bişey...bi kere int. yok onda. ztn teklifi de msg ile yapmayacağım ...ortak ark larımız var görüşüyoruz da ama beni arkadaş gibi mi görüyo yoksa bşka şekilde mi onu anlayamıyorum benim kafamı karıştıranda bu arkadaşlaığını kaybetmeden bunu öğrenmenin bir yolunu arıyorum. ..yoksa salak gibi hiç bi muhabbetim yokken msg atıp beni sevip sevmediğim anlamak değil maksadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Kızla önce ortak bir arkadas bulmaya çalış olmadı bi şekilde muhabbet kur sonra zaten zamanla gelişir.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: IsAbeLLa, 04 Ağustos 2005 23:00 tarihinde demiş ki: hımm ortak arklarınız warsa buluşun.ama zoru oyna kızlar zoru sewer (istinalar war tabe).ayrıca bi erkek arkın gidip örnmsn erkek arkı olup olmdğı kız olsun mümkünse.çünkü sonradan hoşlanmıyorsa ee biraz da zeka varsa kız durumu çakabilir=)sonra msj olayına gir dostça.1 2 gün konuş böyle.ama belli etme.baktın ki çağrılarına cewap werio cewap atıyo. öyle söyle derim=)işe yarıyo ve çağrılra cevap atıyo hatta kendi bile çağrı bırakıyo bzn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Giovanni, 04 Ağustos 2005 22:20 tarihinde demiş ki: mesaj atma SAKIN ! mesaj olayı bitirir önce istersen msnde konuş bi süre ama mesajla ilan-ı aşk %99 red dir bunu solediğin iyi oldu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 pekala, kız direk sana yazıyorsa ama aynı zamanda o anki sevgilisindn de bahsediorsa ne yapacaksın? beni buluyor zaten böyleleri[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 05 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki: pekala, kız direk sana yazıyorsa ama aynı zamanda o anki sevgilisindn de bahsediorsa ne yapacaksın? beni buluyor zaten böyleleri nasıl yani ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Giovanni, 04 Ağustos 2005 22:20 tarihinde demiş ki: mesaj atma SAKIN ! mesaj olayı bitirir önce istersen msnde konuş bi süre ama mesajla ilan-ı aşk %99 red dir olacağı varsa her şekilde olur heh.[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 05 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki: pekala, kız direk sana yazıyorsa ama aynı zamanda o anki sevgilisindn de bahsediorsa ne yapacaksın? beni buluyor zaten böyleleri o kız ya seni kıskandırmak için yapıyor ya da seninle eğleniyor başka bir şey gelmior :) sasha git konuş abi yavaş yavaş konuya gir anlarsın zaten :D[signature][hline]Pati Olm?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: IsAbeLLa, 04 Ağustos 2005 23:00 tarihinde demiş ki: hımm ortak arklarınız warsa buluşun.ama zoru oyna kızlar zoru sewer (istinalar war tabe).ayrıca bi erkek arkın gidip örnmsn erkek arkı olup olmdğı kız olsun mümkünse.çünkü sonradan hoşlanmıyorsa ee biraz da zeka varsa kız durumu çakabilir=)sonra msj olayına gir dostça.1 2 gün konuş böyle.ama belli etme.baktın ki çağrılarına cewap werio cewap atıyo. öyle söyle derim=)işe yarıyo vaşşş sen neler biliomusşşuun?[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya yavşa direk işte[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Prawler, 05 Ağustos 2005 02:17 tarihinde demiş ki: ya yavşa direk işte Aman ha dinleme bunu :D Sen önce bi arkadas olmaya bak kızdan direk hayır duymak istemiyosan :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Prawler, 05 Ağustos 2005 02:17 tarihinde demiş ki: ya yavşa direk işte çüş :) oha yani [signature][hline]Baron was here ... [Bu mesaj Baron tarafından 05 Ağustos 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Jester, 05 Ağustos 2005 01:32 tarihinde demiş ki: said: Giovanni, 04 Ağustos 2005 22:20 tarihinde demiş ki: mesaj atma SAKIN ! mesaj olayı bitirir önce istersen msnde konuş bi süre ama mesajla ilan-ı aşk %99 red dir olacağı varsa her şekilde olur heh. yalan o olacağı varsa da olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 walla tecrübeyle sabit diyim, elimde olmayan nedenlerden dolayı cok rezil bir durumda yapmıstım da :)[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar