jenga81 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 irobot filminin 25 fps lik turkce altyaz1s1n1 ar1yorum altyaz1 sitelerine bakt1m bulamad1m yard1m[signature][hline]JENGA RULEZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Habit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 googledan aratirsan bulabilirsin ama film daha yeni altyazisi pek bulabilcegini sanmiyorum ama sen bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 subtitles.tk[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 www.divxforever.com[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 www.organizeatak.com[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ahanda buldum http://www.organizeatak.com/?diz=bul&ilk=0&harf=i istediğin gibi sanırsam[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 www.divxplanet.net[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 elimde "Frame Rate: 23.995" bir film var ama benim buldugum alt yazi 25fps biraz oyniyarak filmin basinda duzeltiyorum ama ilerde tekrar kayiyor yazilar ne yapmam lazim[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 25 lik alt yazi nasil 23 luk yapilir su alt yazi olayi gebertiryor beni[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 http://www.divxforever.com/ Buranın forumlarında vardır belki bir bilgi..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Time Adjuster isimli programla ayarlayabilirsiniz alt yazıları.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 saolasın kender bayadır ihtiyacım vardı bu tip bi programa..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Time Adjuster gerçekten ii bir program,herşey yapılabiliyor altyazı üzerinde[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Zibidi kuzen hemen sat millete sana verdiğm siteyi :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bende x files 1 bölümü indirdim fakat simdi kafama takılan abzi sorular var ben buna alt yazi nerden bulacagim yada kendimmi yazicagim aslina bakarsanız kolaysa kendim yazmayi tercih ederim.Neyse bu altyaziyi nerden bulacagim bide yani o ayarlama nasil yapilcak yani belki o alt yazi filmin dha uzun bi versiyonu icn fln zaman kaymalari.... nasil yapilir bi bilgisi olan anlatabilirmi biraz[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Yukardada yazdığım gbi Time Adjuster programını indirirsen her türlü kayma v.s. olaylarını düzeltebilirsin,kullanımı çok kolay bir program zaten. Ayrıca kolaysa kendim yazarım demişsin,ee abi anlıyorsan ingilizceyi niye altyazı koyuyorsunki :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben programi cozemedim walla:( 25 fps i 23,9 yapmam lazim iraz daha karistiriyim[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 00:00:00 --> 00:00:00 formatına çevir. fpsnin önemi kalmıyor o zaman. Soldan 5.düğmeye basınca çevirme işlemini yapabiliyorsun.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Kendercik, 06 Temmuz 2005 00:37 tarihinde demiş ki: Time Adjuster isimli programla ayarlayabilirsiniz alt yazıları. tenk yu, cozdum isi:)[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Kendercik, 06 Temmuz 2005 15:30 tarihinde demiş ki: 00:00:00 --> 00:00:00 formatına çevir. fpsnin önemi kalmıyor o zaman. Soldan 5.düğmeye basınca çevirme işlemini yapabiliyorsun. senkronize et diyip filmi acip ilk cumledeyken tik yapiyosunuz, bide son cumlede sonra yeniden derliyor sizin icin :)[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 www.extratitles.to hem cok hızlı hem aradıgını cok rahat bi şekilde bulabiliyosun...[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Peki altyazi yazmak için olan program varmi kendin altyazi yazmak istersen ayda zor bir programmidir hı hemen acikliym evet ben hiçbi zaman altyazi okumam zaten ama arkadaslarim ve ailem öle degilller :) o yüzden dedim yani.. :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 "The Brown Bunny 25fps" arkadaslar deliler gibi aramama ragmen bu filmin turkce alt yazisini bulamadim[signature][hline][loop]oldunmuuu oldunmuuuu simdi mos mor oldunmu yok ben boyle demedim yoksa hemen korktunmuuu[/loop]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 'stealth' türkçe altyazı bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar