Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Herkes merhabalar... Baya güzel bir ortama benziyor. Herşey mevcut şimdiden hepinizi selamlar inşallah güzel sohbetlerimiz olur. Eee neyse nasılsınız paticik halkı? ;) Halk diyorum artık baya geniş bir ortam çünkü burası haksızmıyım? Şimdiden memnun oldum hepinizle tanıştığım için. Bir sonraki konularda görüşmek dileğiyle... ;) Bu kadar... ( Boltumu da yaptım :) Tamamdır. ) Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hosgeldin.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hoşbulduk forum özelliklerini ve kuralları falan nerden bulabilirim ben ? Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=100154[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Teşekkürler Naa... Alıntıla
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hoşgeldin[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Alıntıla
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hoşgeldin :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Alıntıla
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hgeldin..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Boenx, 09 Ağustos 2005 16:35 tarihinde demiş ki: Teşekkürler Naa... Normalde insaytın ilgi alanına girer ama şuan o ilgilenemedigi icin yerine ben bakıyorum..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hoşgeldin...[signature][hline]These open doors... Alıntıla
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hoşgeldin efendi...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Alıntıla
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hoşbulduk arkadaşlar saolun... Alıntıla
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hosgeldin :)[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 welkom[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Alıntıla
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ilk defa forum kurallarını öğrenmek isteyen bir newbie gordum valla iyiymiş.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ojgeldinnn[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hoşgeldin.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Alıntıla
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Teşekkürler arkadaşlar ilginiz için.. Alıntıla
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ne demek..gec şöle buyur[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Alıntıla
-Sun- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hoşgeldin..[signature][hline]Ceza yıktı geçti üstünüzden... Bi bakmadan gecmeyın..derim ben! Alıntıla
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 gel gel panayır var =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hoshgeldhin[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Alıntıla
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Alıntıla
loop Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hoş geldin[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.