Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 geçen gün otobüste duydum gerç iarabesk bir şarkı ama yinede hoşuma gitti:) zaten söler bomba nakaratı "hani minik serçenin sen ağlaması var ya, işte onu ne zaman dinlesem ağlıyorum" adını bilen var mıdır acaba?[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 walla ibret olsun sevenlere fln deseydin şıp diye bilicektim DELİ ÇOBAHHN diye bagırıcaktım ama yok bilmiyorum bunu :)[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ...
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Fransua, 10 Ağustos 2005 09:51 tarihinde demiş ki: walla ibret olsun sevenlere fln deseydin şıp diye bilicektim DELİ ÇOBAHHN diye bagırıcaktım ama yok bilmiyorum bunu :) tam güçlü soydemir olmuşsun :)[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya adını bi bulsak paticik oalrak çok eğlenicez ama bulamıyoruz:)[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 up![signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Öne çıkan mesajlar