Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızımız ADA doğdu

Absolut

Öne çıkan mesajlar

bu arada resimlere daha yeni adamakıllı bakabildim, anne pek zinde görünüyor maşallah. bu gazla bi hot trick yapayım olmadı 4 de gelsin diyebilirsiniz de hatırlatayım her zaman böyle şirin kalmayacaklar, arada bir "parayla mı verdiniz bana bunları kardeşim" diyeceksin nihohahaha

gene de
yirim ben yanakları yirim uyyyyy(daha iyi efekt bulamadım)

16-17 yıl sonra kişisele gidip "ailem beni anlamıyor aşık oldum mıy mıy mıy çok tripselim ben" diye konu açacaklar o zaman görecem ben o yanakları:-)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

Çok tatlı bişi yaaff...Agucuk agucuk..Hanmiş de hanimiş :D[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own
Muse - Muscle Museum

Sosyal ağlarda paylaş

İyi ki dogmus Allah uzun uykular eylesın de şu aralar sızın de stress tavan olmasın gece uykusuzluk ıyı bı sey degıl cunku :( Ama olsun ılerde boyle 2 kızın olmus sana bakıcaklar fln ne guzel... (poF yaslanıyo herkes).Sonra bı bakıcaksın sen olmussun 50-60 yasında bı ufaklık daha dogucak ona da topıc gelıcek torunum oldu fln dıye ooFF boyle uzar gıder hayat kısa yemın ederım (cok kotu bı haldeyım karamsar oldum birden)[signature][hline]Self control;
Breaks down..!!
Sosyal ağlarda paylaş

walla tebrikler :-) umarım salıklı ve güzel bi hayatı olur ve oda bizim gibi ilerde bi pati üyesi olur artıkın babasıyla beraber takılır bu foruma... allah tabı ozamana kadar modaratör ve yöneticelerede zeval vermesin o yılları görelim hep beraber yine patide... :-)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 09 Ağustos 2005 23:26 tarihinde demiş ki:

okuyamayanlar, okuyabildigim kadarıyla hastanın aç kalması gerekmektedir yazıyor. merak ettim neden hastanın aç kalması gerekiyor?

Evet, ben de farkettim bunu ama kimse beni kaale almadı çok üzüldüm, çok ağladım...
Niye öyle gerçekten?[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...