Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızımız ADA doğdu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cok sirin, cokda güzel kokuyordur kesin :), Allah anali babali buyutsun insallah.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
hayırlı ola[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
Tebrikler abso, en az ablası kadar güzel. Mutlu bir yaşam dilerim kendisine, bütün patiler adına bi öpüver[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Mesaj tarihi:
tebrikler[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
Tepedeki resim çok tatlı ya :)
Allah annesine babasına bağışlasın :p (yanlış söylemedim değil mi? :p)[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
Allah analı babalı büyütsün.Bahtı açık olur inşallah.Saygılar...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar-

[Bu mesaj uraz tarafından 09 Ağustos 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tebrikler abso:)
inş gelecekte herşey istediği gibi olr:)

ps:bu topic i sık kullanılar a ekle Ada büyüyünce okutrsn:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
said:
Apeiron, 09 Ağustos 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
ps:bu topic i sık kullanılar a ekle Ada büyüyünce okutrsn:)
bence de ;)
benim böyle bir topicte doğumum ilan edilsin isterdim valla
eheh yeni nesil :P böyle oluyo
  • Yeni Oluştur...