KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bu gün internet üzerinden tanıdığım ve yine yıllardır aynı yol ile sürekli görüşüp her şeyimi paylaştığım(o da benimle her şeyini paylaşırdı) çok sevdiğim ve uğruna canım feda türünden olan canım arkadaşım ile benimde ısrarlarım sonucu buluştuk. Hay buluşmaz olaydık diyeceğimi hiç tahmin etmezdim.:( Daha girdiğimiz cafede oturmak için ona sandalye'yi çektiğim sırada "gidelim gidelim" demesiyle irkildim ve sonuç olarak yakalanmıştık. :(Erkek arkadaşının iş yerinden bir bayan, her nasılsa bizim buralara kadar gelmiş ve orada bizi görmüş... Erkek arkadaşının kıskançlığından kaynaklanan nedenlerle görüşemiyorduk. En azından hayatımızda ilk ve tek kez yapacağımız bir şeyin sonuçlarını düşündükçe kendimi çok sorumlu ve suçlu hissediyorum. Kıskanç olan hemcinslerime karşı da ciddi bir nefret duyuyorum. Erkek arkadaşını da getirmesini bile istemiştim. Ama kıskançlığının hat safhada olduğundan dolayı böyle bir şeyin olamayacağı cevabını almıştım.:( Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum.:( Belkide hayatımda en yüksek düzeyde hatırı sayılır güzel bir şey yapacak olmanın mutluluğu ile uyandığım bu yeni gün, hem bana hemde ona zehir olmuş durumda....:( kaderime ve talihime lanetler yağdırıyorum...:( ağlamak istiyorum kendimi tutamıyorum...:( bir kere olsun güzel şeyler yaşayayım yaa, hakkım yok mu buna? :(:(:( Bunu buraya yazıp Alt+S tuş kombinasyonunu kullandığım anda birazcık olsun rahatlamayı umuyorum.. bütün sinirlerim ve kaslarım tirim tirim titriyor :(:(:([signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kıskançlığın fazlası, zayıflıktan kaynaklanır.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kiskanc tipler kendine güveni olmayan lisedeyken sivilceli ortaokuldayken haftalarca biyigini kesmeyen ve hep terli biyikla gezen tipler salla zaten kizda salakmiş erkek arkadaşi mi sahibi mi belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 aşırısı çok çok kötü.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 peki benim anlamadıgım şey bu iş yerinden olan arkadaşı ispiyonlamış mı erkek arkadaşına? belkide sizi farketmemiştir? bide kuzeniyim fln desen olmuyor mu?[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kıskanmak çok aptalca bişi ben kendi kız arkadaşıma güveniyosam her konuda neden kıskanma gibi bi gereksinim duyayım bu arada :( :( dan gözlerim bozulcak az kullan şunları :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kıskanmak çok saçma değil aslında, ama herşeyde olduğu gibi bunun da bir dozu vardır. Dozunu aşarsan işin cılkı çıkar... Olay tamamen güven meselesinde. Eğer güveniyosa(m), bana olan sadakatinden şüphem yoksa, istediği arkadaşıyla görüşebilir... Zaten bu iki özelliğe sahipse, bi erkek olarak beni zor duruma düşürmez.[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 güvenmek bence daha salakça. dikkat ederseniz anca önemsemedigimiz mevzularda güven oluyor , önemsedigimiz mevzularda kimse kimseye güvenmiyor. en azından bende geçerli bu hadise.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hasan her şeyi düşündük, yaklaşık bir 10 dakika kadar(belki o kadar bile değildir) birlikte yürüdük, kuzen muzen her şeyi düşündük, tek sıkıntımız kıskançlık... kendimi suçlu ve sorumlu hissediyorum. Üstelik dün gece buluşmaktan vaz geçmiştim, vazgeçtiğim için bile gözlerim yaşarmıştı... hatta ağladığımı bile hissedip ağlıyomusun yapma yaa falan demişti, birbirimizi o kadar iyi tanıoruz ve düşün bunca sene yüz yüze gelmemişiz, ya bu şans mı kader mi talih mi anlamadım ya bu nasıl bişi ya of yaa :(:(:(:([signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bu yazından bi aşk kokusu aldım sanki... yanlış mıyım?[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hayır, benim aşık olduğum insanın kim olduğunu zaten o da biliyor. Zaten aşık olduğum insanın benim nezdimdeki lakabı imzamda yazıyor...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 güvenmek daha mı salakça ? hay allam madem güvenmiyosun kız arkadaşına yada aşık olduğun kişiye o zmn neden bi ilişki içindfesin güvenmiyosan ? yani sizinki zorunlu bişey haline gelmiş artık[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 salla geç.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: kermit, 11 Ağustos 2005 15:47 tarihinde demiş ki: hay allam madem güvenmiyosun kız arkadaşına yada aşık olduğun kişiye o zmn neden bi ilişki içindfesin güvenmiyosan ? hayır demek istedigim "önemsiz" diye nitelendirdikleri şeylerde güven kavramının olmaması. önemsemediginiz birşeyde karşınızdakine güvenirsiniz çünkü yapabilicegine inanırsınız. insanın yapısı bu sonuçta güven kavramı karşıdaki kişinin yapabilirligine ve kapasitesine kalıyor. o yüzden önem verdigimiz mevzularda güven kavramının olmadıgına inanıyorum. tam anlatamadım galiba onun için kusura bakma , zaten bu benim fikrim. çok enteresan şartlarda büyüdüm ve yaşadım onun için güven kavramı bana göre bi kavram diil.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ [Bu mesaj HasMez tarafından 11 Ağustos 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bazı duygu ve düşüncelerin aklında belirmesini engellemek zordur ama önemli olan onları süzüp doğru olanları dışarı yansıtmak, yanlış olanları ise gömmek. Sonuçta dışardaki insanları etkileyecek olan senin davranışların, o davranışların ise harekete geçirmek istediğin duygu ve düşüncelerinden ateşleniyor.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar