ReTro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bugün estlandda apostle party girdim. elimde totamic spear +6 ve +6 ımpact var.. pelerinli bir warior geldi ve elinde halberd var.. adam beni partyden attı ve onu aldı.neden attım dedim onun pelerini var dedi.silahın ney die sordum adama halberd dedi açtım tezgaha koydum silahlarımı yanınada gold bar ları koydum çok şaşırdılar... yani bu oyunu adam gibi oynamak için illa pelerinmi lazım,bazı clanları altına girip yalakalıkmı yapmak lazımm.....[signature][hline]cypher:lvl 52 warior human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 İmaj hiç bir şeydir. Açlığını hisset. Pelerinle klan bul :D Şaka maka cidden imaj çok önemli (Priest harici karakterlerde). Her halde ben de pelerinden ve pelerin kullananlardan bu yüzden nefret ediyorum¿?¿[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya beni partyden atıp adam alması problem değil.. party güçlendirmek için alsa tamam giren adam benden kötü.. zaten rahat kesiyorduk... kendi acizliği,pelerinlilere Çiçek Böcek yediğim ayağı çekecek yaa..[signature][hline]cypher:lvl 52 warior human [Bu mesaj KaKsi tarafından 10 Ağustos 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kesin türk'tür bunu yapan?[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Retro sana bir örnek daha 57 ice mage pelerin yok full crimson salamander staff arkadan birisi geldi lvl 42 daha blizard atamıyor attı beni onu aldı... pelerin yüzünden partileri dağıldı hala banamısın demiyip devam ettiler az sonra bütün partyleri down :) Nedir neyin necisidir bu pelerin? armormu veriyo ? atackmı artırıo yoksa hp mi çok oluyo? tabiki hiç bir +sı yok ama görenler biraz yobaz olunca sonuç terse çıkıyor. [Bu mesaj Calamity tarafından 10 Ağustos 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yoo. pelerin bazılarına flying ass bonus verio.[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: bugün estlandda apostle party girdim. elimde totamic spear +6 ve +6 ımpact var.. pelerinli bir warior geldi ve elinde halberd var.. adam beni partyden attı ve onu aldı.neden attım dedim onun pelerini var dedi.silahın ney die sordum adama halberd dedi açtım tezgaha koydum silahlarımı yanınada gold bar ları koydum çok şaşırdılar... yani bu oyunu adam gibi oynamak için illa pelerinmi lazım,bazı clanları altına girip yalakalıkmı yapmak lazımm..... said: cypher:lvl 52 warior human valla pelerin fln bi yanada adam gibi oynamak için dupetan uzak durmak lazım. cypher? gold bar? totemic spear +6? lvl 52 warrior? bian insan sorguluyor ister istemez.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ye kürküm ye (afiyet olsun)[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 pazarda dolaşıp enayilerin 30m sattı totamicleri alıp satarsan çok kar edersin.. ben ımpact 2m ladım totamiği 30m burda takılan bir vardı ondan ares parası ile rouge shell aldım onu 100m sattım ve parayı işlettim inanmıyacaksınız ama,1 coinse trina aldım :D[signature][hline]cypher:lvl 52 warior human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bende bugin 1 coine sword breaker +6 aldım adamlar transfer yaparken ama tradeye güvenmedikleri zaman yapıolar öyle.sende konuosun direk :D[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Valla ben bir kaç gün önce denk geldim benzer olaya. Mage kaynıyor Eslant sonunda gidim bari harpy seyredeyim dedim beni partiye aldılar. Ana partiymiş hemde şaşırdım falan :D Lvl44 üm ama paper mage. Baya bir döndük adamlarla beraber. Biraz sonra bir mage geldi lvl46 ama Int mage. Herifler sırf lvl 46 diye beni atıp onu aldılar. 5 dakka sonra "abi neden ölmedi bu hayvanlar" diye pm attılar bana :D Ayrıca Priestler içinde önemli pelerin falan. Ben elime yanan bir silah alanma kadar adam gibi partiye giremiyordum. Şimdi tanıyor parti kuranlar alıyorlar ama kendini tanıtana kadar işin zor :D[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya tanıtma meselesi değil apostle 1600 çakıyorum manadan kaçmıyorum.günde 5m mana ve heal parası veriyorum gidiyor adam pelerin için adam satıyor bu yalakalıktan başka bişe değil... belki ilerde benide alırlar die... lanet olsun böyle insanlara hepsinin a......[signature][hline]cypher:lvl 52 warior human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Burası knight imaj herşey. Eskiden bir başlık vardı bu konuyla ilgili. Elinde yanan bir silah olsa ve elindeki diğer silah daha fazla vursa bile yanan silah kullanmadığında basarlar tekmeyi :) Kabul edecesin öyle. Ezik çok serverda onalrda biraz düz mantıkla yanan silah güçlüdür diyor :D[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 böylelerine bişe diyemem allahlarından bulsunlar... o yayanlarda işşallah pelerinlerini yakar :D işte bana zorla giga aldıracaklar :S[signature][hline]cypher:lvl 52 warior human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Zaten KO da pelerin olmadan harpy slot 2 ye gidince adam yoksa bile towna bakamadan veya seeking açmadan almazlar. ama elinde bir lycaon +7 yi merchanta 999.999.999 a sergilersen bir anda fikirleri değişir :D[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! [Bu mesaj Fortuna tarafından 10 Ağustos 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hasmez'in uzun süredir herkeslerden sakladığı warior charı. [spo1=My Hero][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 iide büzük bunu niye kamuoyuna sızdırıyosun ki abicim? bizimde biraz özelimiz olsun yahu. şimdi burda şeklimi görüp hacklemek isteyenler olsa ozmn napıcam?[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 buna amuhahahaha süper olmuş yaaa[signature][hline]cypher:lvl 52 warior human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bence Dehşet Olmuşsun HasMez Kılıcın Zaten Aşmış Olayı. Pelerin Zaten Karizmanı Tamalıyor. Ama bence lvl 70 Skillini Açtır Abi Gaza Gelmek Skilli açıklaması: kill an army with your deadly tarkan sword :-)[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Vaay Bea hemde Behcet Nacar la beraber kesiomuz hasmez valla parçalar geçer behçet:D[signature][hline]server : Diez dışında diger serverlerde +51 charlar var Nation : El morad karus karışık NP : np lerini toplasan 3k etmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yoo abicim bence pelerın hıçbişidir bak bana hangı spota gıtsemsua n partye gırıom nie mı: full shell dual +8 mirage :D:D[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:Non33dSome1 LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:Non33dSome1 LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben olsam adama derimki... bak şimdi çıkar o pelerini Güzelll ce bi Rulo Yap... sora yere sabitle üstüne bide çıkar full plateni otur[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya pelerin hiçbir şey japkoda hemen hemen herkesde var hiç bi işe yaramıyo clan ismine bakıyorlar genelde misal bu şu clanda hmmm sağlam oyuncudur o zaman diye düşünüp saygı duyuyorlar tabi bu saygıyı edinmek içinde pelerinden önce adam olmak gerekiyor... siz doğru oynayın sonradan alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Fortuna sakın +7 Lycaona 999.999.999 yazıp merchant acamak gibi bir hata yapma anında alırlarda ne oldugunu anlayamazsın sonra... (Ben staffımı öle almıstımda...) Zira +7 Lycaon 15-20 gb en az,bu pazar piyasasında daha fazlada edebilir.....[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 64 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Abi ben HasMez in charına 150ytl veririm :D. Charisma ya o kadar nası kasmış onu anlamadım. Bakışlardan mı geliyo o :D.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar