cucuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 arkadaşlar KE nin bu launcer.exe den oyuna girmeye çalıştığımda update kısmında verisyon invalid yazıyo ve oyuna girmio. ama E:TestKnightKnightOnLine.exe den rahatlıkla oyuna girebiliyorum. benim gibi böle bir sorun yaşayan varmı. çözdüyse bu sorunu nasıl yaptı bilgi verirse sevinirim.tşk
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 update kısmı ztn calsımıor.Exe den girceksin.[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : LasombrA LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 abi bu KE size çok çektirir ben size söyliyim. yok bug dı yok şuydu derken öleceksniz gibi geliyo bana
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bende ID var ama girmiyorum çünkü bende çok lag yapıyor.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!
fereke Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ke account için gelen maili okumak lazım[signature][hline]ehven-i şer, şerdir.
Öne çıkan mesajlar