cucuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 arkadaşlar KE nin bu launcer.exe den oyuna girmeye çalıştığımda update kısmında verisyon invalid yazıyo ve oyuna girmio. ama E:TestKnightKnightOnLine.exe den rahatlıkla oyuna girebiliyorum. benim gibi böle bir sorun yaşayan varmı. çözdüyse bu sorunu nasıl yaptı bilgi verirse sevinirim.tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 update kısmı ztn calsımıor.Exe den girceksin.[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : LasombrA LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 abi bu KE size çok çektirir ben size söyliyim. yok bug dı yok şuydu derken öleceksniz gibi geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bende ID var ama girmiyorum çünkü bende çok lag yapıyor.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ke account için gelen maili okumak lazım[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar