Leath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bu konuyu buraya actigima gore ne kadar umutsuz oldugumu anlamissinizdir, ne zaman wma,avi vs tarzda birsey izlemeye baslasam 10-15 saniye sonra ekran karariyor ve sesler "2 kez" geliyor,bu arada birsey goremedigim icin sadece restart etmekle yetiniyorum,islemcim AMD64 3000+,gigabyte K8NF-9,ekran kartim ise MSI Geforce 6600GT 256 MB(DDR).Sorunuma cozum uretebilecek,veya basindan onceden boyle bir sorun gecmis olan var mi? ek: isletim sistemim windows xp professional+SP2 simdiden tesekkurler.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." [Bu mesaj Leath tarafından 11 Ağustos 2005 12:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ayni ekran kartindan bende de var(8989 128 mb ddr 3 yalniz) ve 1 gun sonra ,1 saat sonra yada 5 gun sonra ekran kendi kendine kapaniyo ve hic bir sekilde acamiyorum ancak bende ole avi yada herhangi bir uygulama secmeden gerceklesiyo 420 watt power supply var bundan olmadigini zannediyorum ancak daha evvelde sorunlar yasamistim bu modelle onuda soleyeyim; isinma problemi ,asiri guc tuketimi ve fan devirleri ile ilgili ve ayrica sicakligi goremiyosun vb.. sana herhangi bir oneride bulunamayacagim ancak benim ilk aklima monitor guc secenekleri/yada diger driver ayarlari ve power supply geldi olmadi ekran karti surucu ve codeclerini sil bastan kur ,pek basarili olacagini zannetmiyorum ancak sorununun cozumu dilegiyle[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Leath oyunlarda durum ne? Güç kaynağının markası ne?[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 oyunlarda durumda hicbir sorun yok isin komik tarafi. power supply silverstone 420 Watt.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar