arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Beyler ya benim bildiğim ırk değiştirme olayını yapıyorlar ? ya özellik değiştirmek istersek bunu da yapıyorlarmı biliyormusunuz ? ben mage charmı değiştirmek istiyorum deseler küfretmezler dimi :)[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 gm japkoda senede 1 kez event açıyo açık arttırma kazanana job change ediyor +8 scroll fln veriyor senede 1 kişiyi bu şansı yakalıyor tabi ortadaki para milyarlar... vede giren char 76 lvl :) uskodada yapabilirler ama gm ile süper bi muhabbetin yada iyi para yedirmen gerekir... [Bu mesaj Milamber tarafından 11 Ağustos 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 vay ÇiçekBöcekler vay dinleri imanları para bunların :D hiç hayrına bişiler yapan yok[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 11 Ağustos 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar